Fredag?

Idag är det väl fredag? En konstig fredag. Klockan är åtta och jag är nykter o_O
Man tapar så lätt dagsuppfattningen som student. Även tidsuppfattningen.. Man lever i en liten egen värld med villfarelsen att allt blir bättre om man läste istället. men det gör man inte. Så man  går runt i en ständig, ofta oberättigad, ångest. För jag hade säkert inte mått bättre om jag läst mer. Snarare tvärtom. Man är alltid ledig samtidigt som man aldrig är ledig.
Funderade över fenomenet häromdan. Vad vill jag läsa? jag ahr bara 6 år med studiemedel. dvs 4,5 kvar.. Men så kom jag på mig själv. va fan så länge tänkte jag ju aldrig läsa när jag började.
Men det är ju så svårt att välja och nu vill jag inte sluta. jag vill inte jobba och tvingas betala tillbaka mina studielån som redan skjutit i höjden. det är väg att undvika en masa vuxen fällor. precis som när jag undviker förhållanden. För om man ser det från densynvinkeln så är det ju väldigt många med jobb och fast förhållande i min ålder. fast arbetslösheten är ju hög och lär stiga med nya regeringen. men ni fattar min poäng.


Var på aktiva möte igår. Måste skära ner massa på budgeten. Känns som om de flesta var med på att något måste göras. Att sluta betala jobbarlöner med sprit samt att betala vakterna vitt tycker jag är viktigt. Dessutom tycker jag att dodger borde nollbudgeteras sitället för att budgeteras att gå back. Vilket är möjligt om man tog sig i kragen och satsade på lite band som faktiskt drar folk. Jag ser dessutom problem i solidaritetsfonden, Då jag är imot välgörenhet. men det är ju en avväjnings fråga. men när penarana går till Direkt aktion så vette fan. *mummel*
Mest irriterrande med smålands är  ju just alla sablans syndikalister/anarkister som smyger sig in med orealistiska förslag och påståenden. Socialism går för ihelvete inte att maska till sig. De är många och får därmed mer utrymme än de förtjänar, dessutom är de lata allihop!
blöhö.
apropå lathet;
Idag har jag varit ledig. sov länge. grymt skönt. sedan läste jag lite. Promenerade upp till ekologihuset eftersom jag är halvt handikappad utan min cykel. Sttackarn åkte på en punka. Syndikalistjävlar slänger krossat glas utanför min dörr.*bitter*
 Så nu är det ettt projekt att ta sig någonstans. Eftersom jag har noll pengar kan jag inte åka buss heller.
Men iaf. Jag släpade och stretade mig  upp ända dit bara för att hämta min tenta som Haplo ville kolla på!
*i´m so nice* :)
Och sen stannade jag på gerda och kollade på lite muskler samtidigt som jag lyfte lite hantlar. :P tTräffade C. Trevligt. Det var länge sedan. Blev peppad att gå på H fest nästa helg. Skulle vara kul att se alla dem igen.

Sedan gick jag på Haplo letning efter att ha ringt massa ggr. Såg en Egyptier som väckte hemska minnen från neostalgia förra helgen.. :O

Haplo var hemma och jag lämnade över tentan och gick sedan hem för att äta. Hallen var bombaderad av post. Bland annat massa räkningar och en biljett från cp SJ som gjort fel på min bokning.DE hade tagit fel på månad så det stod 21 nov på biljetten istället för. dec. Så nu får jag inga pengar tillbaka antagligen och måste dessutom köpa en ny biljett vilket gör att hela kalaset går på kring tusen lappen... :( (ej tillbaka resa inräknat.
Har vart i malmö på ljudteknikkurs med Emowalk och H. Det var trevligt att få lite allmänbildning. kan nog vara nyttigt att ha i bagaget inför klubbkvällar och liknande så jag inte behöver vara en total retard på fronten. Sådant är ju det jobbigaste som finns. Nu har man lite koll på mixerbord, line-boxar och sånt. Även om det är lite.

Så nu sitter jag här. Har städat lite smått. Ska förmodligen inte göra något ikväll. Blev bjuden av H till korpatvåan men gå nog inte dit. Även om de hade singstar till p2. :P
 känner mig helt opepp. Har dessutom ont i både hals och fötter.

//P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback