FUCK.

Hård och brutal tentaångest. så som sig bör. riktigt hyper stressad. Nojjar som fab fastän inget blir bättre för det. Känner mig som en gnällspik då det inte är jag som mår sämst. Känner mig maktlös. HUr hjälper man utan att lägga sig i för mycket? Ångesten är ett faktum.

Hamnade på klubben igår. Trots att jag redan låg i sängen när Fuchikoma ringde. Men vad gör man inte för en sådan brud. Väl på klubben tog vi Haplo på bar gäning i rökrutan. Haba? ^^
Hon skulle inte dricka, Men eftersom vi ala var samlade var det bara til att ta sig några tröstetårar. L döck upp med vän med för mig okänt (e.g Bortglömt) namn. Det var trevligt. Men jag var trött och hungrig och betedde mig mest som en fik eller annan mindre komplex organism. Var trött och hade inte ätit sedan lunchen.
 :/
Men spriten gjorde mig glad. Men efter lite Tetris så var det ändå dags att gå hem. Sputnik var väldigt intensiv inatt och höll mig vaken från och till. Berodde antagligen på att jag inte var hemma så mycket igår.
Idag har jag pluggat hos Fuchikoma och gjorde sedan ett försök att jogga men det gick inge vidare. :/
Lagade god mat och har sedan sett på film på Fuchikomas vägg. grymt avundsjuk på projektorn. 
 Haplo var ockå med. lika skn som vanligt <3
Vi såg  "Me, You and everyone we know". Den var väldigt flummig men bra. rolig. annorlunda.
Har käkat godis men det hjälper inte och jag är helhispig. jag vet att jag inte pluggat så mycket som jag bordat.

ÅNGEST. Ett ord (fenomen) som förövrigt inte borde missbrukas.

Fuck you! Fuck me! Fuck people! Fuck children! Fuck Peace!

Men jag tar det ganska bra.  :S//P


trött.

jag orkar inte egentligen. har dessutom en katt som är hyperaktiv och jagar mina fingrar.  klättrar på mig och är överallt.
jag har pluggat, varit på labb/frågestund. Mänskligheten är ett fiasko. eller så är nästan hela min kurs något slags enormt practical joke. och jag blir bara så trött.
 var hemma och käkade lunch och har sedan jobbat i 8 timmar. nu är jag hemma. trött och hungrig och med en brutaltenta ångest.
sen är det masa skit å göra/fixa i helgen eftersom jag skjutit fram det
me don´t want to! fan. äh
skit

Kärlek!

Jag är kär! I min kisse. Sputnik. Han är så söt som man kan bli. Och han är så liten så liten. Bara 8 veckor gammal. Helsvart och å full av energi att jag inte hinner med. Jag var lite orolig när jag hämtade honom i lördag förmiddag. Man ska ju inte ta dem ifrån mamman föränn de är 12 veckor. Men de som hade ungarna skulle på utlandssemester. Men det har gått överall förväntan. Han fann sig genast i buren och somnade. Nu har han varit överallt lägenheten och lekt. Då menar jag verkligen överallt! just nu spriger han och jagar mina fingrar när jag försöker skriva. han har klättrat i gardinerna och ätit upp blommorna.
Han är heltrumsren och hittade lådan direkt! så duktig. han är så social och orädd. spinner hela tiden och vill gosa eller leka. Han är min kärlek! :)
Men det är svårt att få någon bild på honom då han aldrig an var stilla. :)

Var hos en vän i malmö i lördagskväll på inflyttnings fest hos H. Det var mycket mycket trevligt. träffade massa gammalt folk. både K och E. helsköna tjejer. H blev mycket glad över presenten, 6 enorma vin glas som rymde nästan en flaska styck. Innebrden av ett glas vin blev en helt annan. Obegränsad tillgång på bloddy mary och GT gjorde kvällen till en ren njutning.

Igår var jag och steppade. Gick åt helvete. Petra har ingen motorik, stackars Petra hon kämpar och sliter. Det var faktiskt pinsamt och när Fuchikoma ville bryta efter dryga hälften var jag inte sen att hänga på.
Efter macka på Karl Marx café pluggade jag mycket duktigt. det var skönt att få lite gjort. Sedan efter mörkretsinfall var jag och Fuchikoma på gratis-glögg räd på julskyltningen. Alltid leka kul att hänga med henne. det gick väl sisådär med glöggen men vi lyckades roffa åt oss ett par muggar och utsökta pepparkakor från mormors. :) Men man blir ju helt chokad över hur mycket dumt folk det finns. Barn som klättrade i meterhöga konstverk medans föräldrarna bara stod och tittade på. Människor är jobbiga. men det blir ju ännu väre när de är oräkneliga mängder och med konsumtionshetsen lysande i ögonen. Tur att man inte firar jul så man slipper skiten. OBS jag  vill inte ha några julklappar!Men det är ju vissa saker om är mysiga. som glögg, knäck och levande ljus.
Det värsta var när de väsnades mitt på stortorget något som skule vara "the final countdown" Jag vet inte hur dom lyckades. men jag hoppas de var ironiska för det var verkligen bland det värsta jag hört. jag kan inte ens förklara hur det lät. jag är helt choad hur de ens kan göra något liknande infr publik.
Men det fanns en jättetrevlig konstinstallation vid stationen bestående av flera rosa kaniner i betong och vita resväskor.
Sedan gick jag hem och pluggade lite mer.
Idag har jag bakat bröd och dammsugit. nu är det dags att dra till labben och räkna konjugerade bakterier.
Och sedan är det föreläsning.

//P

Kissen


Jag är Kär! I min Sputnik!
Kissen

Allt har en (1) ände men tha EVIL korv har två (2)

Lördagsmorgon! Pigg som en lärka. Duktig var jag som inte var ute och syndade igår. Det gjorde jag och Haplo i min soffa istället. Dock inte med varandra utan med varsin godispåse: Dreglandes över  en (1) st Brad Pitt och en (1) Angelina Jolie. *mums*
Det var vi värda efter fattigdomssvältkost , träningsmaraton och plugg.
Försöker plugga massa men det går inte så bra fastän tentan hägrar alltför nära. Istället fyller jag dagarna med kringströvande pill-i-naveln aktiviteter.
Igår på föreläsningen hände ngt fantastikt. Apan som går på kursen som alltid pratar och skrattar HÖGT under föreläsningen var nästan värre än vanligt. Efter cirka en timmas eskalerande frutration och vrede ho smig och Twinky öppnar plötskigt en random snubbe munnen och ber honom hålla käften. Bra att det finns någon vettig.  Nu måste vi uppsöka honom och ge honom en present. :P Jaag hade själv gjort det om det inte var för att han att på andra sidan salen.
I övrigt var föreläsnining ovanligt tråkig. Sedan cyklade vi ner på stan åt mycket god vegetarisk mat på Govindas och gick sedan på biblioteket. Vi åkte hem till mig och jag bytte kläder inför jobbintervjun.
Hon plockade fram antagningsbeviset så fort jag kom dit så nu har jag extrajobb! :)
Kan jag kanske tjäna lite pengar. Och bjuda mina darlings på sushi och ben&jerry glass.

Snart ka jag ta busen till lomma och hämta min Kattunge! :)
Underbart. Tror att den skall heta Sputnik.
Apropå det. Snart aka fugelsand äntligen ut i rymden! Värt att fira! synd bara att det är natten till nästa Undercut.

//P

Vilken dag!

Än så länge har min dag varit förbluffande bra!!!! :D
Känner mig .. ja rent av lite glad! :)
Är ledig vilket ger det hela en förstklassig start. Vaknar lagom tidigt. Upptäcker att min tå mår bättre! :) bra! slipper fixa läkartid! Tvättar. sisådär kul men bra att få det gjort. Jag upptäcker att jag fått tillbaka pengar från SJ. underbart! Solen skiner och jag tar en paus i pluggandet. som går ganska bra för att lämna in min cykel för reparation. Den skulle bli färdig imorgon. Ringer och skaffar mig ett extrajobb inom hemtjänsten. Tur att de är ika desperata som mig. :) JAg ringde ett nummer jag fått av min föra hyresvärd. sluddrade fram något om extrarbeta på telefonsvararen. en kvart senare ringer hon och undrar när jag kan komma för instruktioner typ.
Jag har bokat lokalen den 7 december! så nu kan N sluta hetsa och krama mig! :P
Jag har fixat kerubsittningen. *hoppas *.
Dessutom har jag bokat mig en alldelles egen lite Sputnik till helgen. :D :D :D en helsvart katt fanns kvar!  LYCKA. änyligen får jag min katt!!!
Har dessutom sökt jobb som labboratorieassistent.

Så nu ska jag tjäna pengar och köpa omåttliga mängder Sushi till mina Darlings!
Nu kan ni inte komma och säga att det här var en depp-blogg-postning.

Nu ska jag snart dra och träna med Haplo och ikväll ska vi jobba i spriten. yey mer dopamin till mig! :D desutom skulle det vara ett relativt bra band. Heja dodger för en gångs skull.
dessutom sovmorgon imorrn. vilket an resultera i efterfest med G. ;)

Men Twinky. Vet inte hur jag ska hjälpa dig. :'(
*Krama*

Over and out!
//P

Labbdagen

Har labbat hela dagen. släppade mig uppför till skolan idag med trasig tå och regn fallande på min hjässa. lyssnade på radio där de spelade konsert med syrsor. vad folk håller på med konstiga saker.
Twinky var riktigt trött efter att ha sovit fyra timmar på lika många dygn. Jag var riktigt orolig. en svårt att veta hur man ska hjälpa till. jag har själv aldrig haft något liknande problem. frutom att jag har lite svårt att ova när det är full måne. men det är ju inte diret allvarligt då det inte är ångest realterat. jag hoppas bara att hon får sova inatt. annars vet jag inte vad jag gör. banka en stekpanna i huvudet? nej men man ska inte skämta om det. Jag är seriöst bekymmrad. bryr mig mycket om denna underbara flicka.
På eftermiddagen ramlade hon bara ihop. :S

Ändå lyckades hon cykla iväg på lunchen och köpa sushi till oss tre. Vilkan superkvinna. Nu har hon inte bara dragit in mig i synthträsket utan dessutom gjort mig beroende av rå fisk. finns det något hon inte klarar av?

Annars har det för min del varit en dag som de andra senaste tiden. frutom att jag faktiskt började gråta idag. på allmän plats.
gjorde en till labb på eftermiddagen och sedan gick jag och haplo och tränade på ett fr mig nytt gym. det var trevligt att se ngt nytt som omväxling. men jag aknade lite elementära saker och å gillar jag fria vikter. kordinationsmaskinerna var få och enformiga. men i övrigt var det bra och ligger nära. men d et är alldelles för dyrt för  mig. men nu kör vi grati en vecka.
Har inte pluggat ngt. känn jobbigt men ka fan ta tag i det imorrn. jag har fan varit duktig ändå..
varit i smålandslokal och kollat på ljudteknikprylar med H. sen har jag STÄDAT! :) plus satt upp lite tavlor och så. desutom lagat mat. :) linsgryta om vanligt.
Nu sitter jag här och mejlar lite.
Om bara N hade låtit bli att hetsa mig så och äta upp mitt (haplos?) godis
borde plugga.. men u är det fan ingen idé.
kopplade ihop mitt Nes men det fattades en kabel som jag får hadla i helgen när jag fått pengar.. sen kan jag spela Batman!!! :D då kan jag bli lycklig.
Jag batman och min stavmixer forever.

Misär

Jag gräver mig allt djupare ned. vågar knappt gå ut på grund av rädslan att bryta ihop och börja gråta inför folk. När folk frågar varför kan jag inte svara. mummlar något om hösten lägger på ett halvhjärtat " men det ordnar sig nog".  Men fan vet om det gör det. Allt känns svart. Har inte hänt något speciellt men allt hopar sig och klumpen i magen växer. Ibland svämmar det över. fick panikångest igår för första gången på länge. känner mig ensam fast jag vet att jag inte är det. försöker hålla skenet uppe men är på insidan livrädd att förlora dom som står i nära. jag är ju expert på att stöta bort människor jag tycker om. någon slags egen form av självdestruktivitet.
vaknade tidigt imorse av att jag frös. pluggade lite men har svårt med koncentrationen. så jag haltade iväg till gymmet för att släppa lös lite endorfiner, få ut agressioner och rensa tankarna. Den haltande trippen kan förklaras med det eminenta faktumet att min cykel fått punka samtidigt som min tå gått sönder. Brukar ju få problem med fötterna under vintern och nu vraar den och gör fruktansvärt ont. Men jag lallade runt i strumplästen till K:s förtjusning. (tack för att du tog dig tid :) ) en resten av gymfolket var under standardnivå  och när jag kom hem mådde jag inte särskilt mycket bättre. konstigt. träningen brukar få ig gladare. körde iaf 3x8 på 40 kg bänk. det var ett tag sen.

Gick ändå över till  Twinky en trots mitt dystra sinne och hennes uppenbara sömnbrist. det var väl dessa parametrar som gjorde labbduggorna fruktansvärt obegripliga. Vi gav oss på in cykel för att laga punkan istället. Lycades efter mycket stånk och stön få loss slangen, hitta håll i denna samt laga dem. Det roligaste på hela dan var när Twinky blåste upp slangen med munnen och dök ned med hela huvudet i handfatet. :) Du gör mig glad för du är bäst! *tycka massa om*
sedan lyckades vi nästan få i hela slangen igen (som var för stor för decket och var tvungen att veckas o_O) tills jag upptäcker ett (nytt) hål. vi gör om hela proceduren och när vi fått i langen tillslut går det inte att pupa i någon luft. Du bestämmde vi os för att ge upp.. Jag hade gett upp tidigare om det inte var för Twinky predikor om tålamod och dess värde. Något jag aldrig förstått mig på. Jag HATAR att vänta.
Gick (haltade) med cykeln till reparatör. om såklart hade stängt. promenerade upp till KC (sjukt långt) för förläsning. meningslöst. promenerat hem och ätit. så nu är foten mör och mitt sinne är lika mörkt som himlen utanför mitt fönster. men väggarna är lila och fina.

Inga pengar har man fått heller. :/ ska försöka med duggorna igen.

//P

aktiv passivitet

DEPP.
Deppar över att jag har tråkigt. Men det är ju självvalt. Har ju fåyy inviter man avböjt. <dessutom är ju klubbenifullgång om jag nu kände för det.
Har lovat försöka sluta nojja över oviktiga och konstiga saker. Men jag är ju sådan.

Tristessen och frustrationen gav synergieeffekt på min bistra individ igår kl 23-isch och gav sig uttryck genom att jag klättrade på väggarna, bokstavligt talat. Jag fick noga av den fulbruna omgivningen i vardagsrummet och bärjade riva ner färgen. Det gav en positiv effekt på min sinnsestämmning och jag fortsatte tills strax efter ett då tröttheten tog ut sin rätt och jag kröp ihop i hörnet i min alltför stora säng. Den är dock inte brukbar i höstens ensamhetsnätter. Sov därmed sisådäroch gick upp ganska tidigtimorse. släppade möbler och tejpade. promeneade trotts mycket onda fötter till färghandeln och köpte 10 liter underbart vacker lila färg varav hälten sitter på plats nu. Köpte även spackel, slippapper, roller och pensel. Så det blev dyrt. Men det blev ett riktigt arbete gjort. Spacklade och slipade själv men sedan kom Twinky och hjälpte till med själva målandet! :) Tusen tack! utan henne kanske jag inte varit färdig än. trots allt kladdande som fröknarna johansson så förutsägbart skulle ställa till med blev det bra. tänk er min klantighe ggr 2. då kan ni förstå att det var tur jag gjort ett bra jobb med täckningen av golvet. Även om tejparbetet hade en del att önska.(mitt slarv)
Färgen täckte ändå relativt bra och imorgon ska jag måla en gång till. Känns bra med lite fysiskt arbete så man ser lite resultat, till skillnad från den vanliga tankeverksamheten som dessutom är på ett grundstadium och inte tillför något till mänskligheten.(som väggmålning gör?)Jjag bara hoppas och kämpar för att jag når dit en dag och får mitt nobelpris. :)
När Twinky gick vid sex gick jag till konsum och köpte lacknafta. Sedan om haplo för att låna kläder till en piratfest. Hon ville låna min röda korsett. Och det gör jag så gärna. Dessutom hade hon med mackor till mig! Så nu har jag fått kvällsmat också! Vilken tjej!

Har fixat lite på labbrapport. Jag är så duktig.
Nu varken orkar eller vill jag prata med någon. Allt känns meingslöst. j
Jag vill göra något annat. Vet inte bara vad. Jag är rastlös samtidigt som jag bara vill sova tills allt blir bra igen.

//P

Fredag?

Idag är det väl fredag? En konstig fredag. Klockan är åtta och jag är nykter o_O
Man tapar så lätt dagsuppfattningen som student. Även tidsuppfattningen.. Man lever i en liten egen värld med villfarelsen att allt blir bättre om man läste istället. men det gör man inte. Så man  går runt i en ständig, ofta oberättigad, ångest. För jag hade säkert inte mått bättre om jag läst mer. Snarare tvärtom. Man är alltid ledig samtidigt som man aldrig är ledig.
Funderade över fenomenet häromdan. Vad vill jag läsa? jag ahr bara 6 år med studiemedel. dvs 4,5 kvar.. Men så kom jag på mig själv. va fan så länge tänkte jag ju aldrig läsa när jag började.
Men det är ju så svårt att välja och nu vill jag inte sluta. jag vill inte jobba och tvingas betala tillbaka mina studielån som redan skjutit i höjden. det är väg att undvika en masa vuxen fällor. precis som när jag undviker förhållanden. För om man ser det från densynvinkeln så är det ju väldigt många med jobb och fast förhållande i min ålder. fast arbetslösheten är ju hög och lär stiga med nya regeringen. men ni fattar min poäng.


Var på aktiva möte igår. Måste skära ner massa på budgeten. Känns som om de flesta var med på att något måste göras. Att sluta betala jobbarlöner med sprit samt att betala vakterna vitt tycker jag är viktigt. Dessutom tycker jag att dodger borde nollbudgeteras sitället för att budgeteras att gå back. Vilket är möjligt om man tog sig i kragen och satsade på lite band som faktiskt drar folk. Jag ser dessutom problem i solidaritetsfonden, Då jag är imot välgörenhet. men det är ju en avväjnings fråga. men när penarana går till Direkt aktion så vette fan. *mummel*
Mest irriterrande med smålands är  ju just alla sablans syndikalister/anarkister som smyger sig in med orealistiska förslag och påståenden. Socialism går för ihelvete inte att maska till sig. De är många och får därmed mer utrymme än de förtjänar, dessutom är de lata allihop!
blöhö.
apropå lathet;
Idag har jag varit ledig. sov länge. grymt skönt. sedan läste jag lite. Promenerade upp till ekologihuset eftersom jag är halvt handikappad utan min cykel. Sttackarn åkte på en punka. Syndikalistjävlar slänger krossat glas utanför min dörr.*bitter*
 Så nu är det ettt projekt att ta sig någonstans. Eftersom jag har noll pengar kan jag inte åka buss heller.
Men iaf. Jag släpade och stretade mig  upp ända dit bara för att hämta min tenta som Haplo ville kolla på!
*i´m so nice* :)
Och sen stannade jag på gerda och kollade på lite muskler samtidigt som jag lyfte lite hantlar. :P tTräffade C. Trevligt. Det var länge sedan. Blev peppad att gå på H fest nästa helg. Skulle vara kul att se alla dem igen.

Sedan gick jag på Haplo letning efter att ha ringt massa ggr. Såg en Egyptier som väckte hemska minnen från neostalgia förra helgen.. :O

Haplo var hemma och jag lämnade över tentan och gick sedan hem för att äta. Hallen var bombaderad av post. Bland annat massa räkningar och en biljett från cp SJ som gjort fel på min bokning.DE hade tagit fel på månad så det stod 21 nov på biljetten istället för. dec. Så nu får jag inga pengar tillbaka antagligen och måste dessutom köpa en ny biljett vilket gör att hela kalaset går på kring tusen lappen... :( (ej tillbaka resa inräknat.
Har vart i malmö på ljudteknikkurs med Emowalk och H. Det var trevligt att få lite allmänbildning. kan nog vara nyttigt att ha i bagaget inför klubbkvällar och liknande så jag inte behöver vara en total retard på fronten. Sådant är ju det jobbigaste som finns. Nu har man lite koll på mixerbord, line-boxar och sånt. Även om det är lite.

Så nu sitter jag här. Har städat lite smått. Ska förmodligen inte göra något ikväll. Blev bjuden av H till korpatvåan men gå nog inte dit. Även om de hade singstar till p2. :P
 känner mig helt opepp. Har dessutom ont i både hals och fötter.

//P


Ledig

Vad gör man med sin lediga tid? Finns mycket. men frågan är ju omman vil ta sig för någonting. Måla om eler inte? twinky lovade hjälpa till. men frågan är u om man pallar lägga sparpengarna på färg?


känslor är skitsvårt och jag vet aldrig vart jag står.
snackade med Tinky igår kväll, drack glögg och cider samt åt wasabi nötter.
Kom väl inte fram til något mer konkret än at jag behöver en stor dominant brutal synthare som jag kan tråna efter som en liten näpp på näsan. Jag behöver ingen söt  snäll pojke/flicka. enligt twinky.
Jag själv tycker att jag inte behöver någon alls. Är livrädd för känslor.
dessa hormoner som bara gör mig knäppare och gör livet så komplicerat. Men visst vore det mysigt
att vakna upp bredvid någon. särskilt på söndags mornarna.
Men det känns som om jag vill att livet ska vara något mer än en gigantisk köttmarknad där det gäller att roffa åt sig den möraste biten. Och där jag har valt att vara vegetarian.

Gick ner till klubben vid 12-ish och "skällde" på haplo för att hon tagit på sig att jobba. jagvill ju bara att hon ska ta tentan. sedan snackade jag en snabbis med E innan jag gick upp och la mig vid 1-ish.

försov mig och fick halv springa till föreläsningen.
Idag stod föreläsaren och drog inågot slags jävla snöre och försökte förtydliga någonting som syntes mig naturligt och självklart. Men uppenbart var det inte det eftersom han fick upprepa principen sisådär 5 gånger. Frukost macka med twinky på matte huset. desperat spanande efter teknisk fysik killar. Men de hade gömt sig. Haplo dök aldrig upp?? och msn funar inte så hon är onåbar. :P
Fick ett av de störst irritationsobjekten bredvid mig på föräsningen. Den frikyrkliga pingstvännen med den jobbiga rösten. hon stallde dumma frågor till mig. och jag svarade antagligen otrevligt.
men jag kan ju alltid skylla på att jag hatar människor.

men det är ju inte riktigt sant jämt. men en jävligt praktisk fasad att gömma sig bakom när man är rädd för att inte bli omtyckt själv.
men ofta är ju folk faktiskt idioter.

 har gått hem. och nu ska jag väl ta tag i mitt liv. fan vad jag känner mig cynisk.
fan.

hur långt är det mellan stockholm och kairo? fågelvägen?

//P

Mellanmål

Som i supermario. Nu har jag klarat halva november, den svåraste episoden. bara 15 dagar kvar. och 10 kvar till pengar. Nu är dom slut. IGEN. Att vara pank är en väldigt stor stressfaktor för mig.

Haplo friade till mig igår. stod på knä utanför min dörr med en tänd tändare.
-Can I light on you?

hahaha... Sötaste. Drog med mig och matade mig med choklad. :D fick mig att må bättre över 14 nov-grejjen. Det är sånt vänner är till för.
Tittade sedan på lost in translation. bra film! för en gångs skull! :P

Imorse hade jag punka på min cykel. för en gångsskull ballade jag inte ur helt utan lämndade den och traskade iväg med raska steg til föreläsningen. Föreläsningen var oändlig. Den annars relativt vettige förläsaren drog sjuka skämt om transvestiter samt drog paraller till Bakterier och fager. o_O
Jag och iaf Twinky reagerade starkt men var för trötta (fega?) för att påpeka.
Dessutom gjorde han helt plötsligt reklam för hans sons jävla film och delade ut lappar med adressen till trailern..? iofs var han sjuk igår men idag verkade han ha fått spatt. jag är fortfarande chockad.
förläsningen fortsatte i sakta mak. Föreläsaren varnade för ett komplicerat stycke. Men när han slutade prata satt jag fortfarande med spänd förväntan;
-skulle han inte säga något komplicerat??
Haplo: Oh my gad. jag har inte fattat nåt på en halvtimma...
hmm.

Gick hem till twinky för lunch och labbrapport. blev nästan klara. men det är en del resultat som är otolkbara..:/ jaja det ordnar sig nog. Sen snacka vi massa skit om parfymer och om att få kåtslag av gubben på bussen om han har samma parfym som ens lover.. :P

Tog med haplo hem för lite plugg. o
ch sedan har vi haft RKU möte i min fina lägenhetn med den nya medlemmen som inte dök upp.. suck. och ag som nästan hade städat.Prestation att jag ska snacka om kuba.

Nej nu ska jag dra och träna. :)
släpp endorfinerna fria!!! ahhh.
//P


14 november

jag hade verkligen glömt.

:)

men så kom jag på vad det är för dag.
fick en klump i magen, slutade att andas, världen rasade samman och gråten av saknad kom som ett paket på posten.
:(

bara 5 år kvar? snälla säg att det betydde något.

Idag jag varit ledig. När jag cyklade till föreläsningen vid ett och upptäcte att den var inställd var det bara att cykla hem igen. Ledigheten om över mig. Om man nu kan vara ledig som student. plugget hänger ju över en som en ständig stressfaktor. Har dock knappt pluggat utan mest traskat omkring och inte gjort något av värde alls. Twiny kom över en stund och gjorde mig sällskap med Mario. Vi pratade bekymmer innan hon var tvungen att sticka.

Saknaden efter O kom över mig starkare idag. Jag vet inte ens vad jag gjort för fel. och det gör mig mest ledsen. ser ingen anledning till ilska. Jag har drömt om honom på nätterna från och till hela hösten. men jag vet inte vad det betyder. Vet bara att han betydde massor för mig och att han inte vill ha med mig att göra längre. Jag måste verkligen vara fruktansvärd. Jag förstör allting.

Men jag kanske är värd någon ändå. enligt Twinky den oemotståndliga. ;)
 
Har målat lite också men tavlan blir inge vidare. :/  Antingen börjar jag om eller gör något annat

Nu ska jag på möte med kulturutskottet. Det är ändå trevligt. Men trött är jag. beror antagligen på mörkret.
fan jag bestämmer nu att jag inte ska pluga något idag så slipper jag änna press över det.

Dags att gå

//PRegnig måndag

klimat förändringar ger oändliga mängder regn?
eller nojjar vi alltför mycket?
Var på provtagning för att få lämna blod imorse. Mitt blodvärde var dock för lågt. Kan ju ha med kosten att göra..:/ Får väl överdosera spenat ett tag och sen försöka igen. eller skita i det. *mutter* Nej jag är inte långsynt som mamma brukar säga.
Var sedan på labb för avläsning av lite muterade bakteristammar. Sedan knåpade vi ihop en labbrapport och var på förläsning med massa idioter.
Börjar mer och mer vilja tillämpa Twinkys förslag på laglig avskjutning av tio idiotiska individer/dag så skulle världen bli mer överkomlig att vistas i. Det är ju iaf en kul tankelek som man kan fokusera på när folk ställer de mest korkade och irrelevanta frågor. Och när läraren inte ens kan tillrättavisa dem ordentligt när de hävdar att deras idiotpåståeende stämmer utan amsar med med något "ja typ, kanske men ändå inte riktigt, men typ..." vill jag bara kräkas!
DÖ! måste lära mig att behärska mig och inte dissa folk så mycket. men dom fötjänar det så.
känner ett starkt behov av att slå sönder ngt. typ som blondinens skalle med den extremtunga boken.
Förbannad i regnet gick jag på studierådsord möte. Mumlade på lite om Kerubs aktiviter och traskade två timmar senare till förläsningen i kemins historia. Där ångade Lennart på i sin vanliga skånska bitterhet. Förbannade allt styre i landet, och universitet och byggarbetsgruppen som gör intrång i hans rum.
Alla är fan arga!

Men vad kan man annars känna när allt går imot en. så nu kom jag hem vid nio snåret efter att ha varit hemifrån i dryga 13 timmar. :/
detta blev inte en så intressant bloggpost. men å andra sidan har det inte hänt så mycket.

//P

Oändlig november

November är en oändligt lång månad. Den tar aldrig slut. Dagarna går men mörkret består.
känns osm om kursen varit iång en månad fast det bara gäller en vecka. Jag vill fly. Men hellst med systra mi.

Jobbade på klubben igår med Haplo (R). I sprit baren. Det var trevligt. Gav kvällens egen komponerade drink namnet Lenins Diamant. :)
Några stalkers vid baren som var lite jobbiga bara. En snubbe som ville betala mig hundra spänn för att jag skulle le. well, Screw you motherfucker!
Men G var ashet. :P Även den näpna tjejen med Zelda tröja. Omg so sweet!
Fan jag spanar på folk överallt utan att vilja ha ngt igentligen. Eller ngt kanske jag vill ha men inte någon. :P

Idag var jag på kalles med Twinky (A) och mysfikade till frukost. sedan var jag på gymmet. Det knöt sig i magen när jag såg J's look-a-like. Jag kunde inte låta bli att stirra. Samma längd, kroppsform, frisyr och rörelsemönster. Jag trodde jag skulle sluta andas men sen såg jag att det inte var han och försökte gömma mig eftersom jag stirrat så fruktansvärt. Det var nästan mer pinsamt än när jag halvt snubblade i förläsningssalen häromdagen i en fullsatt sal där förelsningen redan börjat. Men det är ju kul att man kan roa någon.
Jag har varit hemma hos Twinky och druckit glögg käkat pepparkakor och dansat dansmatta. Hon vet mina svaga punkter. :P och sedan så knåpade vi lite på labbrapporten. Men ingen var särskild peppad.
Apropå glögg och pepparkakor, snart är det jul och det är ju om möjligt nästan värre än hösten. visst det finns ju vissa tingestar som är positiva såsom knäck och sill. Men annars är det ju fruktansvärt. Har hatat konsumtionshetsen kring julen i flera år och starkt propagerat för avskaffandet av julfirandet i våran familj.
med varierande resultat. Mamma var med på att dra ned på matlagning och pyntning. Syrran var på idéen men Pappa och Martin värnar om traditionerna som ena riktiga lundianska konservatister.Pappa har tydligen redan "fixat" två halvavbarrade granar och martin har säkert printat ut en meterlångönskelista eftersom det är julklapparna han är ute efter.
Så nu är väl julen något av en kompromiss. Förra året kom jag iaf undan då jag var på kuba. Och iår har jag planerat in att jobba på ålderdomshemmet hemma i hallsberg som jag slavade för i somras. Det blir ju iaf lite pengar. Hoppas komma iväg på ngn liten semester också.
Sedan är ju den stora frågan Hur och var man ska fira nyår.
Antar att jag inte får hoppas på för mycket. Utan mer ta det som blir.

Nu har jag tittapå djävulen bär prada. Inge vidare. Gav mig inte så mycket. kunde inte identifiera mig.
Tjejer är ju helt blåsta och tar för skit som helst. Jävla värld.


Och ja jag ska bli bättre på att dissa slemmon!

Ja imorrn blir det en extra lång tuff dag. dessutom har jag ju inte sovit ordentligt på hela helgen.
så nu ska jag bara mejla det nödvändiga och en gå och lägga mig.  Ska på undersöning för att få lämna blod kl 8.15 imorgon. Tror inte de vill ha mig dock! Vem vill det? :P


-They don´t choose you.  you coose you sexy but foolish girl!.

Tack! i need thet kind of inputs. :)


varför har jag blivit en anglofil????? Antar att det har med Haplo att göra! :P


//P

Olycka och elände

Will I ever see the sun again?
Mitt sinne är mörkt som himlen och gråten frekvent som regnskurarna.

Oj så målande töntigt.
vi säger istället. JAg kräks på världen. jag är splittrad. Jag är förbannad, frustrerad och ledsen, samtidigt som jag är passiverad och på gränsen till apatisk.
jag vill slå sönder allt samtidigt som jag bara vill lägga mig under täcket tills det blir vår och varmt igen.
Jag vill inte vara ensam samtidigt som jag inte vill umgås med någon.
Livet suger!
och jag gör ingenting åt det. Det är evigheter tills jag kan träffa systra mi igen och nu känns det inte som jag har ngt annat att se fram emot. Mitt liv är tomt. eller nej men det är fullt med tråkiga saker.
Hur kan jag känna så när jag läser en kurs som faktiskt ger något och verkar intressant.
Men igår var det litel kul iaf att gå ut med mina darlings. Vi var på synthclub i malmö. dansade än massa, drack sprit ur sprutor och hade allmänt trevligt.
btw Mohikan ÄR ashett.

tyvärr bev jag lite off när jag kräktes där vid halv tretaget.
kom väl hem vid 5 imorse, har sovit och tvättat. serotoninhalten är nere på negativa nivåer.
skitliv skitlivskitliv.

Vill ha något som ger mig en anldening att fortsätta. Vill ha någon att vakna upp på söndagsmornarna. men ändå inte. Vil ha någn som kramar mi och torkar bort tårarna. Men ändå inte skulle bara sluta med hat mt personen i fråga. Ingen får eller kan älska mig. På riktigt.

ikväll ska jag jobba på klubben och hälla i mig etanol så dopamin halten får mig på fötter. även om det kommer sluta i rekordlåga nivåer serotin imorgon. men då ska jag träffa A och R.
det är de som har betydelse. <3

Men jag har A.

A:Så En gång när jag var ute och gick (sur som fan) en natt så önskade jag på en stjärna att jag skulle hitta en vän som var likadan som mig. (helt sant)
Kul att det funkade, med ett par års fördröjning.


*me likes you*Hon håller mig uppe över ytan.


//P


Fredag.

En fredag. Dagen har varit lång men har ändock inte gjort så mycket konstruktivt. yeye.. Destruktiviteten flödar. :/ Gick upp tidigt för att fixa lite praktiska prylar. som bostadsbidrag och dylikt. Vädret var ganska bra och efter att ha försökt läsa och ätit promenerade ja upp på förläsning som var ganska överflödig då jag hade spikat hela övningen rätt. Det känns ju skönt att man klarar någonting. så ska väl inte gnälla förmycket. Kunde ju ha varit värre. men det kändes smått överflödigt att knatat dit och sitta i en timma och lyssna till något men gjort och sedan få sluta en timma tidigare. Dessutom tvingas sitta i en sal full av idioter (med undantag av de fötjusande damerna bredvid mig.) Sedan Combat-socialiserade jag med A och R. Köpte MASSA sprit och en bok. sen har jag och R druckit kaffe samt kollat på foton från en svunnen tyd. och R gick nyss hem för att duscha. Och nu är jag ensam och försöker dra på mig lite kläder inför kvällen på synthclub i malmö.
Köpte Havanna Club som jag ska dricka och minnas mitt Kuba. Paradiset! Tiden där var bland det bästa i mitt liv och kan tänka mig att leva där. Känslan, kulturen, klimatet, socialismen, folket. Allt passar mig perfekt. Slippa all jävla fejk valfrihet och prestationshets, slippa stressen och bara vara och ta hand om varandra. Vi har så mycket att lära. Kapitalism och Marknadsekonomi håller inte i längden.
Måste snart tillbaka igen. Men kanske blir det venezuela nästa höst? Där händer det ju massa nu. Vore så spännande att se Socialismen byggas på plats.
Nää dags å dra på korsetten och stay-ups:en... :P

//P

En Regnig grå dag

Hur ska man stå ut? Stå ut med regnet, vardagen och depressionen som alla verkar bära på.
Världen runt om kring är full av ledsna människor. Och jag är långt ifrån glad själv. Allt känns meningslöst. finns ingenting att se fram emot. Det är kallt, det är blött det är stressigt och dagarna är fulla med skit med undantag av vissa ljusglimtar.
När vänner mår dåligt vill jag  finnas till för dem, hjälpa till. Men jag känner mig så otillräcklig. Jag vet inte hur jag ska agera eller trösta.

Jag har ju mina sätt att ta tag i frustrationen. även om de är fel så funkar det för det mesta.
Veckan har varit stressig och full av möten jag helst skulle slippa. Har knappt varit hemma överhuvudtaget.
Kerub möte i måndags, kulturmöte i tisdags, inte så krävande men) GU möte i tre timmar och efterföljande tretimmars FUM möte.
Och då blev RKU inställt ändå.. och ligger och hägrar i framtiden.
Mest avallt är jag trött på allt jävla ansvar.

igår var vi på klubben. Så förnedrande att han hånglar med en asful brud. ett riktigt nedköp.
men det var kul ändå. Leo och Peter var fulla och underhållande.
Vi hade grundat med hemkört från vretstorp och Lab sprit från KC. i form av specialldrinkar de persika Petra. ^^
Så idag var ambitionen i skolan lägre än vanligt.
bröt mot sockerstoppet och käkade massa gratisgodis B och jag hämtade från Teknologernas Arbetslivsmässa.
Labben gick åt helvete tack vare kossan till labbassitent inte hade tillsatt några bakterier.  Ville bara döda när hon pekade ut oss för eximinatorn att vi hade inkuberat fel när det var hennes information som var bristfällig just till oss. men det gorde ju inget eftersom ingen fick ngt resultat.
Förövrigt känner jag rent och ärligt hat inför alla människor, (med vissa undantag). Är det mig det är fel på eller är alla verkligen så jävla korkade, missanpassade och förtjänar all min förakt?

Vill spränga hela världen eller bara fly. Fly vart som helst. Helst till något varmt. Eller någonstans där jag kan lära mig åka snowboard.

HAr målat min labbrock jättefin med batman logga på ryggen på labbrocken och en hammaren och skäran. Tack för hjälpen A! <3 Önskar jag kunde få dig att må bättre. Du betyder massor.

Nej. Skitliv! för att citera ännu en vän.
Kan inte ens glädjas över förra kursen. Jag vet att det är töntigt med det är inge kul när mina darlings inte nådde dit jag gjorde. och även om jag inte är berättigad till det enligt vissa så är jag ledsen.

Varför vill jag bara ha folk som inte vill ha mig? Do I like the Challenge? Kan ingen bara tycka om mig?

Fick iaf bekräftat att jag inte är gravid efter vissa problem med gravtest som A tillslut fixade.
skönt det iaf. well B släppte ännu en smickrande kommentar på ämnet.
B:"Bra, Grattis"
Jag: "ja vilken jävla pretation att inte vara gravid.NOT"
B: " Jo i ditt fall är det det"

Well spank you!

will I allways be seen as the one and only SLUT?
//P

Mutant?

Idag började den nya kursen. Det känns ganska bra. Intressant en lite jobbigt om den är svårare än den andra. Eftersom jag har så mycket annat tjafs för mig. Men Annika och jag busade till det under uppropet och svarade ja på varandras namn. Okej, lite geeky  men det var busigt kul just då eftersom det verkade som kursansvarig som skötte uppropet i fråga verkade försöka lära sig allas namn. Vilket måste vara ett omöjligt företagande. Vi är ju ändå närmare hundra och personligen frå jag problem efter en presentation av 2-3 personer.
Idag handlade den inledande föreläsningen om mutationer. Vilket får mig osökt att tänka på BATMAN! :P
No suprise. enligt Annika
Efter några grova kommentarer om sex med stavmixrar och dylikt så fick vi ge oss av fyllda med fruktan och ngest  inför de tio veckor vi har framför oss.
Vi begav oss till hemma hos greken och käkade lunch. Huller om buller gryta. mycket gott. Sen gick vi hem till mig. När jag skriver Vi menar det på; Mig, Annika och Becca (som förövrigt laggar efter oss för att undvika "gul bil-slags" leken, [kuriositet:Jag äger eftersom de inte kan reglerna!]) Vi är vi därför att vi trivs ihop och det faktumet att vi inte står ut med någon annan på kursen (eller om det är tvärtom:P)
Jag funderar ibland på om det verkligen inte är jag som är missanpassad eller om det är min omgivning det är fel på. Ständigt återkommer Mantrat "Folk är Idoter". Alla bevis pekar på det. Men när folk spelar kort på rasterna(vadå högstadiet?) eller läser okej.(vadå mellanstadiet?) Folk gastar omtv-program och dokusåpor jag aldrig hört talas om men samtidigt inte kan ett skvatt om politik eller vem Sadam Hussein är.
Seriöst! Det var en tjej på gymmet idag. Blonderad givetvis.(inte för att späda på några inbitna fördomar som även jag besitter.) som fällde kommentaren :
"Alltså varför är det sånt här tjat om den här Sadam Hussein? Seriöst vem bryr sig om vad som händer i Afghanistan? Det är väl lika bra låta alla terrorister ta kål på varandra?"
HUr kan man ens öppna munnen om man är född utan hjärna????? (fem frågetecken)
Det kunde ha skett ett mord på Gerdahallen idag. Men jag är allt för härdad av all idioti.
Men har folk alltid varit dumma eller är det tv och media som äter upp hjärnorna.
ibland vill man ju bara gräva ned sig.
Det är ganska skönt med det här forumet som bara handlar om mig! EGOEGO. Då kan jag gnälla hur mycket jag vill. Och passar det inte får ni sluta läsa.
Än har jag inte något sockerberikat! Känns bra!
Nu ska jag läsa lite. Sedan Är det dags för Kemins Historia förläsning. Suck. me dont want to.. Varför läser jag den? det var inte så kul som jag trodde. Namn och årtal är dessutom inte min grej. Kommer ju köra på tentan. Sen är det extrem långt nationsmöte ikväll.. :/
//P

Måste bara tilläga att Mohikan är extremt snyggt. Jag känner mig som 16 igen när jag ser någon i en klädsam sådan. :P


Söndag. Ångestens dag

Åh söndag denna ångestens dag!
Nej jag blir aldrig bakfull. Men jag hoppas innerligt att det var de där litrarna rödvin från gårdagen som gjorde sig påminda imorse(? kl 12) när jag skulle dammsuga och var tvungen att kräkas. Annars har jag hört att morgon illamående kan ha andra orsaker. :S NOJA!

Annars Var det riktigt trevligt på Kalles idag. Men jag fattar inte hur Nemo och Wiman pallade jobba. det innebär ju att de började klockan tio imorse. Och dom var på samma fest som mig inatt. o_O
Söta var dom i köket iaf.
Vi spelade kort och pratade. Jag, Becca, Trasselsudden Anna Maria och Hans.
SEn tog jag tag i damsugandet igen och det gick turligt nog bättre. Tog mod till mig och Ringde. Såklart lyckades jag planera in mötet en tid då Olof inte kunde :/
Har även sytt och laad mat som tar jättelång tid. Och Bakat bröd. Så jag har avklarat mycket ändå.
Sen har jag SEtt på film. Min Super Exflickvän. Den var lika värdelös som namnet antyder.
Typisk amerikansk komedi förutom att den inte ens var rolig utan bara töntig. särskilt huvudinnerollshavarens bästa polare som bara var fruktansvärd. Mansgris. Och tjejerna var fjolliga och så töntiga som man inte visste vart man skulle ta vägen. Nä vafan tacka vet jag Catwoman! *grr*
Nej den sög rejält.

Idag Kom Annika hem också! :) Henne får jag träffa imorgon. Det ser jag framemot.
Nej ronjj jag kanske inte är helt frisk.. men jag vet faktiskt inte om jag kan det.. Och du nojjar ju faktikt också över dit fläsk! :P

Det är klart vi ska sikta högt på Kulturveckan Erica! Millencolin vore Underbart. Självklart ska vi ha något i den storleken. Du och jag fixar allt! Kommer och förordar dig imorgon. Det är Nationsmöte och Novembermöte betyder val Och oändligt långa möten.. Vilket innebär att det blir sent imorgon.

DAgs att sova.

Btw. Imorgon startar mission "bli av med sockerberoendet!" Inget socker alltså. Och ingen Espressochoc. :O Det blir svårast av allt.
Upprop klockan 9. Be there or be square.. or not!
Tycker dock att Rebecca kan masa sig dit och roffa åt sig en Reservplats.
Nej om man skulle försök bi lite mer välartikulerad och få bukt med alla förbannade sär*skrivningar. Det är ju pinsamt vad jag slarvar. Sluta våldta det svenska språket!
NU har jag varit ledig. Snart börjar ALLT igen. söndag=ÅNGEST
Det kommer säkert att regna också.
Positiv NEJ.

motiverad NEJ
Glad NEJ

ska jag vara såhär ensam? Antar att jag förtjänar det.


Fest.

Jag är helt förstörd. Eller det var nog en överdrift. Men seg är jag och träningsvärken gör sitt till. Jag drack oberäkneliga mängder rött vin. Det är sådant som händer när det är gratis. Först var jag på 68 fest hos Emelie, Carin och Sara. Det var trevligt.jag kände inte så många men det är ju riktigt trevligt med nya bekantskaper. SEdan raglade jag hem til smålands och dansade lite med Leo och hans syster. Jag fick en drink av rebecca också tror jag. På efterfesten på korpa 2:an blev Erica väldigt kramig och peppad inför kulturveckan. Båda var fulla som ägg när vi planerade in  att boka Millencolin. får se hur det går med den saken.Jag snubblade hem nångång imorse och somnade tills jag vaknade aldelles nyss. Seg alltså
Men Men ska inte göra så jätte mycket idag iaf. Försöka få lägenheten städad. Kan vara skönt att få det gjort innan kursen drar igång.

Är det såhär livet ska vara? Fullt med halvdana fyllor, ångest och städning?
Jag vill ha något mer.
Nej Ronja. så mycket tränar jag inte. Men ibland måsta man när frustartionen kommer över en alltför mycket och endorfinerna är slut. Men träningen är inte ens i näheten av vad den varit.
När det var som värst kanske jag tränade 4 timmar om dagen i olika former.
Kommer ihåg när jag skulle redogöra för psykologen (med det passande namnet ) Liv Sundh Hur mycket jag tränade.
Kunde börja dagen med En jogging tur på 6-7 km på morgonenmed efterföljande. Efter frukosten cyklade man till skolan en cukeltur på ca 1 mil. Senare var det styrketräning innan lunchi princip varje dag. Kanske pressade man in en promenad om man hade någon mer kor håltimma. senare cyklade man hem och på kvällen kunde det vara boxningsträning i två timmar eller så hittade man på någon annan aktivitet. så såg det ut i princip 7 dagar i veckan. vecka efter vecka. Det konstiga är att jag klarade av skolan ändå med bravur och dessutom fick ett extrajobb. Lägg därtill en kost bestånde av nästan enbart grönsaker och fri från fett.
Inte så konstigt att man inte orkade umgås med någon så mycket. Det trasade sönder varenda relation jag hade även Den som betydde mest. Ibland kan jag ställa mig den frågan hur det hade varit om jag inte blivit sjuk i Ortorexi som det så fint heter. Så lever jag inte nu. Absolut inte. Men Jag förstår att du är orolig R. Du såg mig när jag var som värst och nu bor jag okontrollerbart långt borta. Men jag lovar att ta hand om mig. Jag vill inte hamna där igen.

 Men det är väl inte så mycket att grubbla över nu.
Får försöka göra det bästa av livet. vilken jäva klyscha. Har ju ingen som helst betydelse  vad jag fyllt mitt liv med när jag trillar av pinnen.
Så Hur fan orkar man? ibland är allt bara så meningslöst.
Vissa dar vill jag förändra världen men vissa dar vll jag bara dö.
Vilket är naturligast?

Äh va fan. Om man skulle städa lite och sedan fly till kalles för lite socialt.
/P

storhandling

Har varit en märklig dag hitills. Jag vaknade tidigt men steg upp iaf för att ta en stärkande joggingtur. upptäckte dock den gråa himlen och det faktum att regnet stod som spön i backen vilket fick mg på andra tankar för en stund. började att städa lite och hittade då pen paketavi. nyfiken av mig som jag är drog jag på mig träningsbyxorna och jackan och promenerade ut i regnet mot hemköp för att hämta paketet. Väl hem kommen uptäckte jag att det var ännu en webcam. Mycket märkligt.Av en annan sort innhållande mic och somdessutom gick att sätta fast med en klämma på skärmen. Mycket praktiskt men inte alls lika söt som hellokitty kameran. Så nu har jag helt plötsligt två kameror. ska jag behåla båda eller ge bort en? men vilken sa jag e bort isåfall?
Sedan Har jag varit och tränat och stor handlat på willys. Det var fruktansvärt långt att gå men som tur var hade regnet upphört. Väl på willys handlade jag massor, lyckades hugga en buss och sen släppa mig hem med tre ofattbart tunga kassar. Men nu har jag mat så jag klarar mig länge framöver. Har lagat en supergod linsgryta.  Så nu är jag mätt och glad. När jag kom innaför dörren föret efter att inte ha ätit sedan min tradiga havregrynsgröt imorse och dessutom tränat kändes det som jag skulle svimma. Eller frmaförallt gråta.

Känns som om jag är mer stressad över att vara ledig. Massa saker som skall fixas. Nu måste jag ringa den nya RKU medlemmen och bestämma tid för möte. Men telefoner är ju sjukt jobbiga...
Ska dessutom försöka fixa katten. Såklart krockar min blodgivartid med skolan. 4 möten i veckan som kommer. minst. sen ska jag fixa kulturaffisherna. städa lägenheten, tvätta, andas bla bla.
Jaja tur att det är i början av kursen. Upprop på mådag kl 9. Verkar vara en väldigt intressant kurs. Genetik och Mikrobiologi.
Borde ringa om extrajobb också. men när ska jag hinna jobba?
fattighetsfaktumet är ett stressmoment i sig.
Jaja snart ska jag på fest och supa skallen i bitar. Då brukar det känns bättre.

Såg föressten själv idag att jag gått ner i vikt. väldigt märkligt. borde inte jag ha fått min mens förresten? Är jag gravid? Varför får jag jämt sådana här nojjor. Kan jag inte bara vara lite ansvarsfull och använda kondom? Nej Nej. FAN.

Ronjj citat:
R -"Jag har fått värsta ryktet i uppsala. dom tror att jag är som du."
P-" Vadå, dom vet väl inte hur jag är?"
R-" Nej men jag menar slampig"

Va fan!!!
Är det så folk ser mig. Och jag som tycker jag får för lite sex. o_O

Dags att byta om.
//P

Från Start (till det bittra slutet?)

Jaha.
Så var det dags även för mig att börja "blogga" och dela av mig livets goda stunder och missöden. Om jag känner mig sjäv rätt blir det nog främst det sistnämnda. Jag är nog allt en riktig gnällspik. Känns ju bra att börja bloggen med en bekännelse. Men som Ewe sa en gång. Vem fan mår bra nuförtiden? Samtalsämnet var detsamma för enstund sen nere i publokalen. Om man frågar någon hur det är och får ett svar som "skitbra". Undrar man genast vad personen i fråga går på eller om man ska ringa akutpsyk direkt. Ingen mår fan bra. Alla deppar över något och särkilt i hösttider. Så vad har jag att deppa över?
Inget kan man tycka. och idag känns det okej. faktiskt. lättad över att inte dras med någon. Jag funkar inte i relationer. allt tack vare honom. fan att jag inte kunde trampa lite hårdare på gaspedalen i måndags.

Har tentat sista delen på Cellbiologin. En i efterhand snorenkel kurs och det är pinsamt om jag inte får VG. men men motivationen har väl inte alltid varit den högsta och man får väl ta ett G. Mend et vore ju bättre med ett VG angående mina  ansökningar till utlandsstudier. Venezuea skulle ju vara underbart. Blygsamt uttryckt!

Jag vaknade en timma förtidigt imorse. Hade inte stallt om min väckarklocka till normaltid. Kom ju hem till Lund från en veckas vistelse hos mina föräldrar i Östansjö igår kväll. Det är verkligen ett schizofent dilemma det här med "hem frågan". När jag är här i Lund är "hemma" i Östansjö men när jag är där är Lund "hemma". Men nu har jag bott i skåne över ett år (om än på olika ställen) och lund känns som hemma. Trivs bra med storleken av staden, menatlitetn och det rika kultur ch utelivet. Dessutom är närheten tll malmö en enorm tillgång då man vill fly allt studentikost och spexigt som så lätt blir för mycket. Dessutom är lund fullt med trevligt folk. Särskilt som nu när jag träffat en alldeles underbar Annika, boende ett stenkast bort. <3 Och även en Rebecca som inte går av för hackor. :)
Östansjö är fruktansvärt tråkigt och nu skulle det inte gå att stå ut en sekund när Systra mi flyttat till Uppsala.
Så stolt över henne! Hon är å otrolig för att vara så ung. Så mogen och medveten. Vi hade kul på gustavsvik. (nöjesbad) trots bristen på hunkar.

Trots fredagen är jag inte sugen på att gå ut. Det tillhör ju inte vanligheterna. Det är ju allmängiltligt med fest på fredagarna i lund. men Ibland måste man ju bryta mot normerna. ;) Har ordnat poesikväll på klubben ikväll i regi av kulturutskottet. Som består av Erica och mig. Jag är väl inte välorienterad på poesifronten men uppskattar det relativt mycket så här i höstrusket.
men nu känns det mest skönt att ägna lite tid åt mig själv därför nobbade jag utgången

Efter tentan idag å tränade jag lite i gymmet. Det kändes grymt bra efter upphållet. Jag har ökar på alla övningar och det känns som det går framåt. Sakta, men vad kan man vänta sig efter min livsstil?

Sen så åt jag Lunch med Rebecca och Annika. Vi åt sushi vilket jag bara ätit en gång tidigare för länge sedan. Men det var riktigt gott. Blir nog snart en ny drog! Sedan gick jag lite på stan för att fixa presenter till födelsedagsflickorna på vars fest jag ska på imorgon kväll.

Fick min underbart söta webcam i form av Hello Kitty. Fan va töntigt. om jag forfarande varit 17 hade jag spytt på mig själv. Jag antar att jag börjar bli gammal. Något jag fruktar mest av allt.
Som sagt. Deppet är okej. :) Fick ta vinterjackan idag. då är det vinter. Det vill säga inte en ändlös lång tid kvar till våren. Men största Lyckan skulle vara att åka till halmstad den 17:de

Nog för Idag.
/P