besvikelsen

Det var med dig allt förändrades. Du var fatastisk. Jag kunde vara allt jag ville vara. Jag var lycklig på riktigt. Jag vågade känna. Känna allt. Allt som var dåligt och allt som var bra. Du fanns där. du såg på mig du klappade på mig. Jag ville göra allt för dig. Jag har aldrig kännt så innan. När jag kände mig så älskad och trygg så kundejag göra allt. Jag vilje gedigallt. hela mig. se världen med dig. se in i dig.
Jag trodde du ville. Jag ville vara annorlunda. starta mitt nya jag. Jag var redo för kärleken. trött på alla idioter och allt jobbigt. trött på all ångest och över att må dåligt. Du gav mig allt jag ville ha. Du var det finaste och viktiasgte och jag ville ge upp allt för dig. Fast det kändes inte som att ge upp. För jag vann en tillvaro med dig. Jag trodde att det var detjag ville ha. Nu vet jag inte längre. Jag är så förtvivlat besviken och ledsen. Kanske var det något jag hade kunnat gjort på fyllan om jag var rädd. Inte mot dig. men tidigare. mot andra. Men tanken på att du hade känslor för henne, tänkte på henne och inte var säker på oss, gör att allt är förstört. Hur ska jag veta att du inte fortfarande drömmer om en tillvaro med henne istället. Jag trodde du älskade mig fullständigt. hela tiden. det var det som gjorde att jag kunde vara den jag var. Nu vet jag inte längre. inget kan nog bli som det var. Och jag vill det nog inte längre. måste fokusera på mig själv. du är inte fin nog att sätta främst längre. Du kommer tröttna när jag inte är lika kärleksfull. Dte spelar ingen roll om hur länge det var. en vecka då du spelade teater och låtsades att du älskade mig. så gör man inte.
Jag vill dra. leva mitt liv. Jag tror faktiskt att jag tänkte mig en framtid med dig. Barn och hus och allt. Hur kunde jag vara så dum? Det är väl inte jag? Inte nu iaf. jag vill dra. Kanske vill jag att du föler med. Jag vet inte hur sugen du är. förut ville jag planera framtidien med dig. Jag ville att du skulle ha minst lika mycket input på hur vi skulle leva. Nu vill jag skita idet. Jag vill åka utomlands. Missförstå mig inte.det handlar inte om jag vill vara med någo annan. Jag vill nog bara sätta mig själv först. dig älskade jag så mycket att du var viktigare. men det är förstört. Du lärde mig attman kan faktiskt aldrig lita på någon. Tack. Jag borde ha litat på känslan. Du borde få ha varit i fred. Vi skulle ha slutat att ses, dånär jag sa att jag var påväg att bli kär i dig, på thairesturangen. Så hade jag kankse inte "tvingat" in dig i något som du tydligen inte kunde hantera. Det gick fort för mig med. Jag visste inget om samboskap. du hade iaf erfarenhet. Men du sa ingenting.
Jag sa ingenting. Du pratar om att det är så jobbigt att bo så långt bort från vänner, familj. jo. men man lär sig och det kan va värt det. hur  kan du samtidigt prata om att du har velat bo utomlands. Följer du med till USA om jag drar? Det kommer bli jobbigt om nått. Men det kan faktiskt vara värt det. Alla vågar inte. och det är ok. endel trivs bra med att va hemma. en del vill chansa och se vart det leder. Du sa att du ville flytta till lodon en gång. Men när du flyttar till gbg får du panik. du får bestämma vad du vill. Utan att hela tiden tänka på andra.
Du drog ner mig i samboträsket också. jag har aldrig varit därinnan. Till henne säger du att du vill ha ett svensson liv utan känslor. på ett ironiskt sätt. du är avundsjuk på hennes singel liv. men samtidigt läser jag din blogg om ditt mysiga samboliv med ditt ex. om jullovet när i kollade film hela dagarna och inte gjorde någonting och om hur fantastiskt det var.
Vem är du egentligen och vad vill du?
Och vad vill jag?
Det är så mycket tankar. Och ångest och kärlek på samma gång. Och distansen som behövs. Och allt jag lärt mig.
Och allt jag glömt bort om mig själv och tappat på vägen.
Det känns som ett skämt att duförsökte få mig att prata när du aldrig pratar om dig själv. om dina drömmar och vad du vill. vad känner du?
Förut ville jag hjälpa dig att nå dina drömmar och vara en del i dem. jag ville att dina och mina drömmar skulle gå att kombinera till ett liv tillsammans. Nu vet jag inte längre. Det gör ont.