en evighet

Har varit här i en vecka ikväll. Kännns dock som en evighet. Det känns skönt att jag inte bor härlängre. Jag längtar hem. till min lägenhet, till mina saker och till min egentid. Det är påfrestande att hela tiden vara så nära inpå andra. jag är inte van vid det.
Känner mig ensam bortglömd och känner att jag har ingen att prata med.
Var med mamma på rean igår. det var trevligt.  Vi bråkade ingenting och hade lite givande utbyte i samtalen. Men hon är ju trots allt min mamma och vet därmed alltid bäst. Tycker hon.
Köte ett par nya jogging skor för 1100. Hoppas att de är bra. annars kommer jag ha åångest i ett halvt sekel.
köpte även ett par turkosa fejk-converse. bara för att de inte var jag. :P
köpte massa smink och sheit.Borde ha köpt en mp3 men det får jag ta senare.
Och sputnik fick en leksaks råtta som heter ganondorf. ;) För att den var så ful och såg ond ut.
dessutom är Zelda rädd för den! :D

Min höft är fortfarande trasig och jag pratade med vårdcentralen som såklart inte hade någon tid.  men vad hade man väntat sig.Sjukvården suger och värre lär det bli med reinfeldts onda planer.
 Ta mig tillbaka till Kuba. Där har de en ordentlig fungerande sjukvård.
Har dessutom fått grymt ont i ryggen av den gravt obekväma tingesten som skall föreställa säng.

Ikväll ska jag jobba det sista tror jag. skönt.men det har varit helt okej. fått lite miljöombyte från östansjö huset.  Känner mig helt instängd.  finns inget att göra. försöker plugga men det slutar mest med att jag, som nu, sitter framför satorn och gör inget av värde.  kan ju inte ens jogga eller promenera med höften.
I tisdags stannande jag i hallsberg och simmade i alléhallen. det var onekligen en av veckans höjdpunkter. mkt skönt. 2 km blev det bara men det räcker ju.

Funderar på göteborg på söndag. men blir antagligen hemma med oxfilé och låtsas champange. me don't want to. Fasr vad spelar det för roll.

Ska på fest på lördag. kommer nog att bli mycket intressant. men jag drömmer om något som aldrig kommer hända. vilket får mig att känna mig vemodig men med en liten uns av hopp.


Är läskigt sugen på rödvin. det är inte bra.

Nej om jag ska fortsätta läsa lite om gentekniker. eller låte helgon suga ännu lite mer tid från mig.


//P

julen suger

höften är trasig. magen är trasig. katten bråkar med hunden. Martin är sur och elak.
Men resten är okej. Mest syster.

Har jobbat igår och idag. helt okej så länge man får jobba med vikarierna. skönt att slippa massa jul hets. men alla är oroliga på jobbet med.

klarar fan inte bajs heller.

Nu är jag trött och känner att jag är ensam här. (bara för att inen hetsar mig att gå ut imorrn...) mummel
Saknar massa människor mer än jag trodde.
Hade lite folk här i fredags en det är så många som saknas.
äh ensam är stark.
Folk som önskar mig god jul känner mig inte.. har fått 8 sådana sms idag. :/
Och ingen att fira nyår med.
och ingen som kysser mig i nacken.
känner mig helt nere och misslyckad.

skitliv
//P


skogsmulle.

Nu är jag tillbaka i skogarna igen. Jag och sputnik anlände tll hallsberg igår kväll. Tågresan var en riktig pärs. Antar att det var någon minisläng av kräksjuka kombinerat med min sedvanliga åksjuka. :/ kräktes iaf sammanlagt fem ggr på tåget. och två gånger hemma. Sputnik var därimot duktig som intes läpte iifrån sig något  på hela vägen. vare sig ljud eller annat. Eftersom jag inte hade någon djurbiljett hade jag lite små dunster emd konduktörerna men men jag kunde ju ändå sitta i gången när jag var tvungen att springa in på toan hela tiden för att kräkas.
Väl i hallsberg möttes jag upp av Broder + flickvän. skofflades in i broders härliga(?) saab och begav oss ännu längre ut i ödemarken. Så nu sitter jag här in middle of nowhere även kallat barndomshem och kan inte göra annat än att pilla mig i naveln och äta mat. (all mat som inte är pasta är god som twinky sa)
Sov otaliga timmar och idag har jag inte hunnit så mycket. Försökte plugga lite men sedan fick vi bege oss till hallsberg för att handla julmat. tjohej. jättekul. NOT. Man vet ju hur det är att handla en vanlig fredag. och nu var det fredagen före jul. Jag trodde inte ens att det fanns så många människor i hallsberg  med omnejd som de som nu befann sig på ica allé och slet i allt från bragokex till julkorv. Och ni kan ju förstå hur jag mådde. Jag som både hatar julen och mänskligheten. Och mest av allt detta koncenterat till en av världens mest ångestladdade platser, Ica allé i hallsberg. När det fruktansvärda helvetes scenariot väl var över lurades jag dessutom gå till systemet för att köpa öl och asti cinzano till min bror. Väl i kön på tjugo personer ringer mamma och pappa från gran canaria och påminner om allt vi glömt att köpa. så jag skickar tillbaka Emma och Broder till Ica för att handla mer. Eftersom en sådan pärs kan inte överlevas mer än en gång om dan. Tillslut kom vi hem med alla organ i någolunda skick.
Jag pluggade medans de åkte och handlade en ram till mammas tavla som han tyckte var så fin att den var värd att ramas in :) Sedan har vi lagat tacos och ätit. Jag fick öven klippa håret på min bror i rekordfart eftersom han är den kinkigaste på jorden gällande små hår på sin kropp.
Har ändå varit helt okej att hänga med dem.  Avslappnat och skönt. Nu är jag ensam också. lunget före stormen.

Nu på kvällen bjöd jag hit sara Malin och marcus. Vi har kokat knäck druckit glögg och käkat papparkakaor. Det var mycket kul att ses och snacka skit. kändes  som  vi kunde prata om saker som var viktiga. Om livet och sådant och dessutom vara ärliga mot varandra utan att såra.

Har även lagt in sill. fan va husligt.

Men vad fan menar han?

idag ärdet midvintersolstånd vilket man kan fira påolika sätt.

som en god vän

"Idag är det midvintersolståndet, och en feting ligger färdigrullad i köket och väntar"eller som jag och tacka nej till en fest och käka knäck.. :)

//P

Vem uppfann hJulen?

Man kan ju undra hur männskligheten någonsin kommit någonstans överhuvudtaget i utvecklingen med tanke på alla missanpassade korkade idioter.
Vare sig det gäller hjul,  bra sak viktigt för fortsatt utveckling.
eller jul,dåligt fenomen. Kan inte bli annat bär religion och kommersialism smälter samman till årets stressfaktor nummer ett. när alla frossar i lik och låtsas tycka om varandra.
Jag känner mig som en sådan dålig egocentrerad människa att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

mitt liv är tomt och ingenting att prata om. Känns inte som jag har rättighet att klaga.

hmm men skolan går väl okej ändå.
Helt oväntat klarade jag tentan. Måste vara något slags missförstånd.
Min gamla mattelärare kom fram till mig vid kaffeautomaten. Jag blev förvånad över att han kände igen mig.
"ska inte du plugga mer matte? Du var ju bäst i gruppen"
Jo kanske det.. NOT. Första tentan jag körde på. X( Men jag var ju bäst på lektionerna. :P men sån säger man ju inte. så jag bar log lite.

Har varit elak mot min kropp på gymmet eftersom den är elak mot mig. kanske borde försöka leva i harmoni med den istället för att kriga. Höll på att svimma i morse av näringsbrist eller något snarlikt. Och sedan när jag åt en macka höll jag på att kräkas. Och jag som åt massa kinamat i söndags. X(  borde ha levt på det ett tag.
men men på torsdag ska man hem. fan va skönt å slippa diska.
Imorgon fyller mamma 50. H sitter nånstans på gran canaria och gottar sig.

Har varit på india däck och lyssnat på poesi. Det var mycket trevligt och bra. :)
särskilt misärguiden. och trevlig men lite väl hypersocialtjej från blekinge.
och ffs vad han är fin. :D

//P

Symbiosteorin.

Vi lever i symbios. Vi gnäller över livet, över mänskligheten och andra relevanta tingestar. Aldrig hade jag trott att det fanns någon som mig. Men det får mig att må så himla bra.
Vi var på fest i malmö i fredags. Nästintill fullast. Danser med dörrposter och urinering på julgranar. Jag sätter standarden. :/ Kul var det iaf. Underbar lägenhet.
Igår var vi tvugna att ta oss samman när vi vaknade och gå till systemet. Bakfulla (snarare dagen-efter-seg)och jävliga ville vi inte ha någon sprit alls. Men vi tvingades oss att konsumera en Absolut Raspberry.
skränar och gör bort oss i kassan. Men vad gör väl det. Vi ska ju aldrig träffa honom igen.. :P

bara bege sig hem för lite plugg och fixande innan Flickorna ramlar in vid fem för kollektiv sminkning och peppning. Haplo blir grymt het inför kinkyfesten. Twinky söt som alltid. Och jag gör mitt bästa. gillar fortfarande inte håret. Haplo och vän trillar iväg till smålands medan Annika och jag ger oss ut i lundanatten på skattletning efter den berömda förfesten inför eX.
När vi anlände vid halv sju-isch utan större missöden var festen igång. vi korkade upp och försökte hänga på. Tinky blandade starka groggar och jag hade svårt att hålla takten.
Måste vara min lever som gör att jag blir fullare än henne trots samma kroppsvikt och alkoholmängd. :O
Folket var trevligt. Men ack vad världen är liten. träffade en tjej som bodde i göteborg men som var från karlstad. Visade sig att jag kände hennes expojkvän från kumla.
vet bara en som pluggar i göteborg och nämner det för henne. då visar det sig att det är hennes bästa vän. som hon bor ihop med. "men då är det ju dum ed bubble tatoo?" varpå hon sliter upp kjolen och visar den. jaaa. "men då känner du ju mitt ex?" Ja precis.
Fan va världen är liten.
Samtidigt blir Twinky attackerad av en snubbe som visar sig vara honom vi handlade av på systemet och som dessutom är mr J:s bror. Freaky.
Kvällen fortsätter i samma goda stämning även på mejeriet.
Thermostatic var riktigt bra. gillade också hype och and one.
CAt rapes dog är ju sådär mest på grund av sångaren. Men vem är jag att uttala mig.

Men mitt ego har fått sig en törn och jag kan inte släppa det. Försökte ragga och det gick bra. kemin stämde och allt kändes rätt. men sen skiter sig allting. Och jag fattar inget.
Inte ofta jag hittar någon jag lägger ner energi på. någon som både är trevlig, smart och snygg. Men nu kändes det värt det. och så gick det inte så bra. :/
jag brukar bli raggad på och engagemanget blir då sådär.
men nu kändes det som om det kunde bli mer än strul. Och sånt händer nästan aldrig. Att jag träffar någon som väcker intresse. även när personen i fråga öppnar munnen. skit.
men men kvällen var bra ändå.
sen när vi skulle å hem fick jag ett helt psycho sms."kom hit sötis jag vill knulla" helt obehagligt. Twinky ringde upp och försökte skälla ut hnom men han är ju helt störd.
men men om det blir värre får man väl spöa upp aset.
sov en stund. kräktes. sov en stund till. och kräktes edan galla några gånger till. Jag var visst fullare än jag trodde. gosch.
mötte upp darlings på kalles, käkade macka och sedan har twinky och jag kombat pluggat till tentan imorrn. fan kommer nog gå åt helvete.
men jag orkar inte bry mig.
sugarmamma bjöd ig på kina mat. det är true löööv! <3
toppen helg. men min kropp är arg på mig.

Har köpt resa till london med systra mi! :D
//P
dan före fredagen

Det känns lite som att mitt liv är så innehållslöst jämfört med andras. Men man ska väl inte jämföra.
Jag uppfyller inte  kriterierna. men känner mig ganska nöjd ändå.
Försöker att inte stressa upp mig i onödan. Allt går inte åt helvete för att jag misslyckas. Måste hela tiden intala  mig det. Folk säger att jag nojjar över struntsaker. de har säkert rätt.
Men va fan. Jag går inte runt och är glad.  det sägs att jag är motsägelsen själv. Men hur kan jag vara det när jag inte är något.
Jag äger inget. jag har ingen partner. ingen utstakad framtid. Är jag ens värd... ja jag vet inte vad jag flummar om..
Men det är skönt at inte ha jultressen att täna på. då skulle jag vara ett vrak.
För exakt ett år sen kunda jag inte sova denna natten. det var natten till den dag jag skulle flyga till Kuba.
Bland det bästa jag gjort. Helt overkligt att det är ett år sedan. Önskar jag hade något av en bråkdel så stort att se framemot. en det ser dystert ut.
Känslan av meninglöshet har satt sig i mig och tenderar att växa. Men hur kan jag ens tänka på mig själv när människor runt omkring mig faller? Hur ska jag hjälpa. Jag Vill så mycket mer men jag är feg och ovan.

Om en vecka bör det hemåt till skogarna. ett par dar ensam med min bror an nog bli intressant. Vill gärna skapa en närmare relation till honom. Vi pratar alltför sällan. Sen blir ju höjdpunten att träffa syster. <3

Känner att jag mår bättre då jag fick ställa in alla måsten-möten som jag inte vill ha. Fick dessutom det bästa substitutet. Sushi med mina Darlings. Har pluggat bra resten av dagen. Måste lära mig se vad jag presterat och inte bara det jag har kvar. Just nu känns det ganska harmoniskt men ändå tungt. Jag orkar inte ens oroa mig över pengarna. Det som går åt går åt för att jag vill leva som jag gör. Har ju dessutom börjat jobba så jag hoppas det ordnar sig med hyreshöjningen.
Just nu är jag trött på det mesta. särsit och städa. ska bli skönt att komma hem och slippa.
Saknar Jenny, Ewe, Skumpan, Cissi och Millan och hoppas på att få träffa dem.

Har tänkt gansa mycket på döden på senaste tiden. Jag vet inte varför. Dödsklumpen smäter samman med känslorna av emningslöshet och otillräcklighet vilket föga förvånande resulterar i rejäla dippar i humöret.
Beter mig som en subba och får ångest efteråt. Nobody likes me. :(
Känns inte så bra att få panikattacker i skolan heller.

Fan nu blev det här heldepp. Jag klarar mig.

Imorrn blir det eventuelt fest hos Mr J i malmö. :)
Och på lördag electriXmas på Mejeriet.
Haha jag har till och med prestationsånest för att jag inte kan någon synth.
Men jag an vara drake och skräma bort alla friare till prinsessan. Som tydigen inte kan tygla sig själv.
Men det kan ju inte jag heller om det dyker upp någon av rätt virke. :P

//P
Mossig

Åldersnoja.
Vad vill jag? och hur kan jag nå dit? Om jag inte vet målet hur ska jag då kunna staka ut en väg?
Vill jag vara ensam? singel? Kanske. men hur länge?  hur ska jag någonsin orka vara å nära inpå en annan människa när inte ens orkar med mig själv?
Det är brist på resonabla vettiga människor. Men jag antar att jag klarar mig med katten. Troligen

Fredagskväll spenderade jag delvis på sydkånska där jag serverade på Lunas julfest. Det var trevligt att träffa J och den schwieziska utbytesstudenten. Även om jag började med att göra bort mig.. *nojj nojj* Sen var C och S där. Kul att prata med dem med.

Smet senare iväg till smålands och dansade med Twinky. Även E var där och vi pratade lite. Jag var dock både full och trött efter de två tidigare dagarnas festande.
Men det var ändå en trevlig kväll. Slutade med att Paradis O ringde när jag satt på bardisken. :) jag bestämde mig för att gå hem och lmnade nykeln till L så min gäst kunde komma in i mitt hem. Halvsov på soffan och sputnik var helt galen hela natten. Gick upp och mötte lördagen ed allt för få timmar sön i bagaget.
När jag gick iväg till torget vid tolv hade min gäst inte gått upp än. Sålde proletären med hellylle Staffan och O. Gick ganska bra tack vare min charm(?).
När jag kom hem hade gästen gått. Skulle gå och lägga mig tidigti lördag kväl men så ringer Twinky och vill ha med mig till electronica klubben på smålands och eftersom jag inte kan säga nej till en danskväll hängde jag på. Musiken var bra och det var mycket folk. Men vid halv två höll jag på att tuppa av av utmattning.(vekling)  Gick hemoch kollade på uppskutningen! Fågelsång i rymden! :) vilken grej!
sov ett par timmar och gick upp vid sex för att jobba.
Jobbet gick föga oväntat åt helvete. Förstörde en säng som kostade ultuma att reparera efterso det var helg. Men det var egentligen inte mitt fel. Bara för att jag är längre än alla andra tjocka dvärgtanter om jobbar där. :/
Sen gav jag diabetikern glass. Det var ju inte så jävla bright. men hon blev glad iaf.
 Resten av dagen var jag ett vrak. Bestämde filmkväll med Tösera. eftersom jag är tidsfascist,(efter farsan) var jag först på citylivs. Inhandlade min nyadrog. Paranötter. Gick sedan till videomix för att hyra film. Vilket alltid är nästintill omöjligt. (stoppa valfriheten) När de föreslog big fish var jag ju tvungen att avslöja att jag hade den i väskan. Vilket inte var helt riskfritt då 67 % av sällskapet hade mens. Kunde ha utsatts för tortyr. men jag kom undan. :P
När vi kom hem till Twinky gick det plötsligt upp för mig och jag utbrast
:Helvete! jag kokar ju ris!
T: men spring då!
Jag: Ja. så sprang jag hem i panik. Väntade mig ett brinnande smålands. Men väl hemma kunde jag andas ut då riset bara var lite bränt i botten. Min jävla klantighet tar aldrig slut.
Men jag är ju iaf lite hardcore med ett stort sår i pannan.
Sedan kollade vi iaf på filmen och flummade lagom mycket i övertrötthetens tecken och väl hemma sloknade jag.

Försov mig imorse vilket resulterade i 11 timmars sömn.  Men var ändå i skolan efter 20 min och bara en kvart sen.
Haplo och jag åt fetaost macka till brunch. Och nu vet jag inte om det år det eller ikdelarna jag åt till middag som gett mig olidligt magknip. Tror mer och mer på min hypotes om laktosintolerans.. :(
Har försökt plugga på kemins Historia. Något som ger mig ångest. Funderar mycket starkt på att inte tenta.
Har sedan varit på mycket avslappnande yoga. Mkt skönt.
Men nu är det dags att sluta. Och om du orkat läsa ända hit om mitt oviktiga och ganska ointressanta liv är jag mäkta imponerad.

//P
D(agen)N(är)A(llting) EXTRAHERING

Förfesten kom igång senare än jag trodde men vi kämpade på bra med 96% spetsade Cuba libre och cider. Det fungerade och när vi dök upp på Wermlands var vi båda lagom dragna. Haplo skyllde på mig och jag visade upp mitt charmiga sår jag lyckats åsamkatt mig. Det blev till när jag skulle laga mina kängor och sputnk välte saker i köket. Slog i pannan i en låda när jag skulle resa på mig.
Men det låter mer spännande om jag säger att jag varit i närkamp med Zorro.
Fuchikoma blev glad och se oss. :)  fast vi var så luriga. Det var lite dåligt med folk. Men jag dansade med L Och Supersnygge Mr J.
Tillslut fick jag även upp Haplo. efter att vi drukit varsin Fugelsang drink. ska han någonsin få komma iväg?
VI stannade till stängning och gick sedan på falafeljakt. Hittade en öppen kebab kiosk på mårtenstorget där jag pröjsade 25 spänn för den äckligaste falafel jag ätit. salad, falafel i torrt pitabröd. :S
gick hem och sov vid tre. Imorse var det lite tyngre att komma upp till föreläsningen.
Sedan hade vi laboration då vi extraherade DNA från bananflugor.
De skulle homgeniseras(krosas) med en plaststav:
Haplo:
Men kul att bli mosad med en jättedildo.
Jag: No! I know the feeling.
HAha.
stämningen hela dagen har varit minst sagt varierande. ena stunden munhöggs alla och fällde sarkistiska komentarer. varpå vi minuten enare vi blir flummiga och börjar prata med tysk accent. Kan bero på två vardagsfester  rad och medföljande sömnbrist.
Fuchikoma är så het och får ofrivillga stalkers. ett sms och hon utbrister
: JAg får ångest!
labass(kommer framsmygande bakom våra ryggar.).:
Är det något som är fel här?
haha.

Fuchikoma ska hugga gran och vi drog til tan för att köpa en klädsam fot till denna. Hittade en i gjutjärn på nätta 9 kilo. Tog den på min pakethållare och väl hema hos henne fick jag glögg för min stora insats.
Fick även låna en mycket fin klänning som jag ska ha nu när jagska servera på lunas julfest.
Sedan drar jag nog ner till klubben. En av bandmedlemarna ska låna mitt ovrum inatt och jag ska sova på soffan. men det är ju värt den extra slanten.


Så. dags för tredje dagen i rad festen! jag är halvpeppad. Men det gäller bara att förtränga kroppens motsträvighet.

//P

Labben hade varit mycket intresant om

Potential att lyckas?

Ah. Stress från och till. Hela tiden glömmer jag av vad det är för dag. Dagarna rullar på och är svåra att urskilja från varandra. Vilket är märkligt efterom de inte är likadana som när man jobbar. Men det är alltid något att göra och det bir aldrig ångtråkit vilket gör att tiden går fruktansvärt fort.
Alla aktiviteter gör att man halkar efter med plugget. Men just nu är det ju ingen kris. HInner ju med det nödvändigaste. Fick Vg på förra deltentan i mikrobiologi. Känns mycket bra.
men jag kanske skippar kemins historia. Jag har verkligen svårt för namn och årtal.

Igår jobbade jag och Haplo i spritbaren på Nationen. Det var trevligt. :) Ingen kan vara så skönt kall och dissa folk med en blick som hon. Please teach me!  Kvällen drink blev Ninja Turle. :) så jag fick rita en turle på griffeltavlan :) självklart blev det favoriten Donatello. Drinken smakade lite godisliknande då det var mint i den. Fick delade kommentarer om mössan men flest positiva. Det skummaste var när E kom fram (brukar vanligtvis knappt hälsa) skriker:
E: Petra! På lördag! Då kör vi kinky saturday.
Jag: ehhh vadå?
E: kinky Saturday. Smålands är å slättruket och tråkigt. Jag vill ha lite. ja du vet. Och du har ju potential!
jag: va? kinkypotential?
E: ja precis. Och ta med Rebecca!
sen går han och jag står där helt förstummad. Vadå för jävla Kinkypotential?

Aja. Något måste det ju ha varit eftersom vi sålde så jävla bra trots bristen på folk. :P
Gick hem med både min och Haplos lön. Så nu  står det 14 cider i min kyl och en Cola till Kuba libre! :D

Har varit på föreläsning 9-12.15 och sedan gymmat. Sen har jag pluggat lite inför morgondagens labb och nu ska jag städa. Snart blir det förfest med haplo och sedan undercut. Där vår Älskade Fuchikoma är.
Skitsugen på att dansa! :) Men haplo dansar inte nykter så jag får jobba hårt med henne innan. :)
Med jag har fixat mutmedel.
Men inte som föra undercut då vi skämde ut oss rejält tack vare lite meckat rök. :/
men det kanske hände något annat skoj.

//P
Ich bin .. Nej för fan

Ajsing bajsing lilla Katt.
NU är han helt galen. faktiskt ganska jobbigt. Men han är ändå underbarast.
Igår startade nya delkursen. verkar ganska intressant. fastän tråkig statistik föreläsning idag och tråkig labb. jag är inte vän med mikroskop. jag vill att det ska explodera eller vara flourecerande. Spänining.
Hur kul är det att kolla på pollenkorn? Måste vara den tråkigaste aspekten på fortplantning som finns.
Ge mig en...leksak. :)
(fast jag tydligen behöver en ond synthare?)

Igår åkte jag och Fuchikoma till landskrona. Ja den stora rasist taden som för ett års edan var mitte hem. Det var intressant att se att det inte hade ändrats så mycket. Jag gillar stället av någon underlig anledning. Trot blottare, nynazister och misshandlare till grannar.I vilket fall om helst åkte vi dit för att kolla lite i militärshopen. Detta ledde till inhandling av en underofficershatt/mössa för min del och ett par grymt snygga byxor till Fuchikoma. Vi  chokade nog den småfete militärkåte butiksinnehavaren något. särskilt när jag började posa och skryta om hur porrig jag såg ut. :P PÅ väg hem gav mössan mig något som skulle kunna ha föreställt en tysk accent (.jaaa bitte ) till Fuchikomas stora förtret.
Väl hemma i lund handlade vi pingvin trosor. :)
 Sen var jag hemma, på kemi. his föreläsning. Sista gudskelov! meh vad säger jag. Vilken hädelse.
Cyklade hem till P på hallands för att titta på film. Något vi fick ångra. det var en fruktansvärd film från 70-talet om onda facister som torterade ungdomar , med våldtäkter, bajs och knivar.  L stannade inte kvar och tittade färdigt. något jag mycket väl förstår.
Men det blev ju minnesvärt iaf.
 Idag har det varit en lång dag med föreläsning, labb och jobb. och resten av veckan är också full.
Roligast var på lunchen när vi satt runt ett stort bord och löste uppgifter med massa kursare varpå Fuchikoma plötsligt säger "jag fattar inte! känner mig helt urblond" Hela bordet stirrar och de blonda blänger extra mycket medans jag och Haplo brister ut i asgarv.
ahhh Danke.
Nej jag kan verkligen inte tyska.

Grattis till Venezuela och Chavez!


Snart är det dags för Fugelsand! :D


//P


Lång-lördag

Och nej. Rubriken antyder  inte på att jag gått på stan i handelns nya påfund med långlördag någon gång i månaden (gärna efter löning) för att få oss att konsumera ännu mer. Jag vill inte. Jag vill inte leva så. stoppa valfriheten!

men jag är en hycklare eftersom jag måste ha pengar och jobbar.

Nej min lördag är långa av den anledningen att jag skulle var på jobbet innan klockan 7 imorse. Tanterna på avdelningen är om möjigt ännu mer passiva än de på kullängen. (sommarjobbet) Ett par av dem är riktiga kollin och varen pratar, äter eler rör sig. är sängiggande hela dagarna utan besök och med sår av skavande kläder och starka mediciner. JAG VILL ALDRIG BLI GAMMAL.
En har cancer men kan inte opereras  pa av ålder. så hon får bara ligga och vänta ut döden. Resten minns ingenting. Vad har livet för mening om man inte minns något?
Om jag nånsin hamnar på ett hem. DÖDA MIG!

Jobbade dock bara sex timmar och drog sedan på gympa + lite gymande. Åkte hem och lagade mördarmat med kyckling. Hur ofta händer det. Men det fanns ju kvar i frysen.  Grym huvudvärk fick jag gångång där. har lättat lite men inte bra än. kanske blir sjuk.. :S

Jag har semi-fixat  föredraget infr torsdag. Men N ville att vi skulle strunta i det. Skönt. JAg varken hinner eller vill.. men vi får se vad O säger.

Sedan har jag målat på tavlan. Fattar inte varför jag ine gör det oftare. Det är så underbart att bara slukas upp och koncentrera sig. man glömmer tid och rum. det är bara jag, penseln och färgen. TAvlan blir inte riktigt som jag tänkt. Är rädd för att den inte ska bli uppskattad. *nojj* kanske en dålig idé? Får se om jag lyckas komma på något annat. får se om den blir färdig överhuvudtaget.


Gårdagen då? Jo tentan gick nog. men man vet ju aldrig. jag skiter i VG. sedan klippte jag mig. Mohawk typ. känns lite ovant. ser ganska pojkig ut. Blev kort men va fan det växer ut igen. kul med förändring. passade på att färga det sen. så sidorna är röda och kammen svart.
Sittningen igår var tydligen inställd. FAn va jag blir trött på alla muppar som inte kan meddela sig. Jaja gansa skönt att slippa. Blev en mycket bättre och hör och häpna nykter kväll tillsammans med Haplo. :)
Det var bra med tanke på dagensjobb. Vi åt supergod mat på wraphouse och sen kollade vi på film hos mig.


Börjar bli lite frustrarad på sputnik som lär sig klätra allt mer och nu anfaller han till och med växterna som hänger i förnstret. Men han är ju så underbar så man an ju inte bli arg. Men mina händer är trasiga och mina lår randiga.

Jag har dåligt samvete för att jag är en dålig vän. Jag är dålig på relationer. men. fan. Tänk om det tar slut?
Sakna.

Ikväll ska jag antagligen vara hemma med tanke på huvudvärken. Tänkte kolla på SVT:s tema kväll om fidelito. Han fyller 80 vilket överaskande nog skulle uppmärsammas positivt av SVT. Svd rasade iaf mot det och citat SVT firar med att knäböja inför den skäggige diktatorn", skriver Svenska Dagbladet.
Flera ledarskribenter anser även att de gäster SVT bjudit in under lördagskvällen är alltför positiva till Castro och att bilden av Kuba och regimen där inte blir balanserad nog. De ifrågasätter därför det statligt ägda tv-bolagets lagfästa oberoende.

Det är ju underbart om så är fallet. Älska Svt

Men har man varit på Kuba kan man inte vara annat än Positiv.

Där finns inga långlördagar! Viva el socialismo!
Yo amo Cuba. Ahora y siempre.
//P