Fredag.

En fredag. Dagen har varit lång men har ändock inte gjort så mycket konstruktivt. yeye.. Destruktiviteten flödar. :/ Gick upp tidigt för att fixa lite praktiska prylar. som bostadsbidrag och dylikt. Vädret var ganska bra och efter att ha försökt läsa och ätit promenerade ja upp på förläsning som var ganska överflödig då jag hade spikat hela övningen rätt. Det känns ju skönt att man klarar någonting. så ska väl inte gnälla förmycket. Kunde ju ha varit värre. men det kändes smått överflödigt att knatat dit och sitta i en timma och lyssna till något men gjort och sedan få sluta en timma tidigare. Dessutom tvingas sitta i en sal full av idioter (med undantag av de fötjusande damerna bredvid mig.) Sedan Combat-socialiserade jag med A och R. Köpte MASSA sprit och en bok. sen har jag och R druckit kaffe samt kollat på foton från en svunnen tyd. och R gick nyss hem för att duscha. Och nu är jag ensam och försöker dra på mig lite kläder inför kvällen på synthclub i malmö.
Köpte Havanna Club som jag ska dricka och minnas mitt Kuba. Paradiset! Tiden där var bland det bästa i mitt liv och kan tänka mig att leva där. Känslan, kulturen, klimatet, socialismen, folket. Allt passar mig perfekt. Slippa all jävla fejk valfrihet och prestationshets, slippa stressen och bara vara och ta hand om varandra. Vi har så mycket att lära. Kapitalism och Marknadsekonomi håller inte i längden.
Måste snart tillbaka igen. Men kanske blir det venezuela nästa höst? Där händer det ju massa nu. Vore så spännande att se Socialismen byggas på plats.
Nää dags å dra på korsetten och stay-ups:en... :P

//P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback