Lång-lördag

Och nej. Rubriken antyder  inte på att jag gått på stan i handelns nya påfund med långlördag någon gång i månaden (gärna efter löning) för att få oss att konsumera ännu mer. Jag vill inte. Jag vill inte leva så. stoppa valfriheten!

men jag är en hycklare eftersom jag måste ha pengar och jobbar.

Nej min lördag är långa av den anledningen att jag skulle var på jobbet innan klockan 7 imorse. Tanterna på avdelningen är om möjigt ännu mer passiva än de på kullängen. (sommarjobbet) Ett par av dem är riktiga kollin och varen pratar, äter eler rör sig. är sängiggande hela dagarna utan besök och med sår av skavande kläder och starka mediciner. JAG VILL ALDRIG BLI GAMMAL.
En har cancer men kan inte opereras  pa av ålder. så hon får bara ligga och vänta ut döden. Resten minns ingenting. Vad har livet för mening om man inte minns något?
Om jag nånsin hamnar på ett hem. DÖDA MIG!

Jobbade dock bara sex timmar och drog sedan på gympa + lite gymande. Åkte hem och lagade mördarmat med kyckling. Hur ofta händer det. Men det fanns ju kvar i frysen.  Grym huvudvärk fick jag gångång där. har lättat lite men inte bra än. kanske blir sjuk.. :S

Jag har semi-fixat  föredraget infr torsdag. Men N ville att vi skulle strunta i det. Skönt. JAg varken hinner eller vill.. men vi får se vad O säger.

Sedan har jag målat på tavlan. Fattar inte varför jag ine gör det oftare. Det är så underbart att bara slukas upp och koncentrera sig. man glömmer tid och rum. det är bara jag, penseln och färgen. TAvlan blir inte riktigt som jag tänkt. Är rädd för att den inte ska bli uppskattad. *nojj* kanske en dålig idé? Får se om jag lyckas komma på något annat. får se om den blir färdig överhuvudtaget.


Gårdagen då? Jo tentan gick nog. men man vet ju aldrig. jag skiter i VG. sedan klippte jag mig. Mohawk typ. känns lite ovant. ser ganska pojkig ut. Blev kort men va fan det växer ut igen. kul med förändring. passade på att färga det sen. så sidorna är röda och kammen svart.
Sittningen igår var tydligen inställd. FAn va jag blir trött på alla muppar som inte kan meddela sig. Jaja gansa skönt att slippa. Blev en mycket bättre och hör och häpna nykter kväll tillsammans med Haplo. :)
Det var bra med tanke på dagensjobb. Vi åt supergod mat på wraphouse och sen kollade vi på film hos mig.


Börjar bli lite frustrarad på sputnik som lär sig klätra allt mer och nu anfaller han till och med växterna som hänger i förnstret. Men han är ju så underbar så man an ju inte bli arg. Men mina händer är trasiga och mina lår randiga.

Jag har dåligt samvete för att jag är en dålig vän. Jag är dålig på relationer. men. fan. Tänk om det tar slut?
Sakna.

Ikväll ska jag antagligen vara hemma med tanke på huvudvärken. Tänkte kolla på SVT:s tema kväll om fidelito. Han fyller 80 vilket överaskande nog skulle uppmärsammas positivt av SVT. Svd rasade iaf mot det och citat SVT firar med att knäböja inför den skäggige diktatorn", skriver Svenska Dagbladet.
Flera ledarskribenter anser även att de gäster SVT bjudit in under lördagskvällen är alltför positiva till Castro och att bilden av Kuba och regimen där inte blir balanserad nog. De ifrågasätter därför det statligt ägda tv-bolagets lagfästa oberoende.

Det är ju underbart om så är fallet. Älska Svt

Men har man varit på Kuba kan man inte vara annat än Positiv.

Där finns inga långlördagar! Viva el socialismo!
Yo amo Cuba. Ahora y siempre.
//P

Kommentarer
Postat av: haplo

hah, ahora y siempre, hm?
det jag sa att jag skulle tatuera in, för att det för mig handlar om mig & min kusin till själsfrände

2006-12-03 @ 03:53:39
Postat av: haplo igen

btw;
- where is my pimp? where the fuck is my pimp?!
-glatt utbyte af blick mellan mary & haplo pga överenskommelsen-
(och tillsammans vi skalla:)
- FUCK! FUCK YOU, FUCK ME! FUCK PEOPLE, FUCK CHILDREN, FUCK PEACE!

2006-12-03 @ 03:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback