no lo sé

Jag har inte skrivit.
Massa läxor. Känns helt skumt att det gått en fjärde de av terminen. allt rullar på och jag är i skolan, och jag är hemma. och jag gör inte så mycket mera. Har varit på bio och sett en venezulansk film som utspelade sig på kuba innan revolutionen. "la edad de una peseta" Den var sevärd, se den. Och se sicko! det är en order.

image67

På skolan är det nästan kriminellt att vara socialist. eller det är ingen som visar det iaf. Nästa vecka är det val. då får man välja vilken grupp som ska representera studenterna. det finns en socialistisk grupp och några av deras affischer ser ut som ovan. "rösten är hemlig. bara du får veta"
känns lite skumt.

image69

Idag har vi ätit kanelbullar som var så stora och så fettiga och så sockriga som bara en Kedja från Usa kan åstadkomma. Cinnabon! men är det kanelbullensdag så är det.
Dessutom kom Jenny. Så vi fick marabouchoklad. Kajsa och jag åt upp hela 200 gr på en kvart. ^^ det var kul att se henne igen. nu ska hon stanna en månad här så nu blir det extra trångt. med tre laptops på bordet. :)

Anledningen till att jag skriver igentligen är att vi åker till stranden imorrn bitti. så ni inte tror att jag blivit mördad.
förhoppnngsvis blir det lite fina bilder.
Ja jag flyr plugget och bara roar mig. :)

besos!
//Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0