Hace Calor.

Dags för uppdaterning. Men jag har allt skämt bort er lite. Kommer aldrig hinna eller orka uppdatera varje dag när skolan börjar. Men med tanke på hur snåla ni är med kommentarer så kanske jag slutar skriva helt. Ja, det är ett hot. :P


 Igår vaknade jag tidigt. Jag förstår inte att det sa vara så svårt att sova. Vi gjorde inte så mycket på dagen. Gick och handlade jag lyckades köper en yougurt för 45 kr. Men den var skitgod. Sen åkte vi (jag och Lina. Kajsa har rymt till Niklas) till ett aktivtetshus som hette ateneo popular nere vid centraluniversitet.
De firade ett årsjubileum och det var massa folk och uppträdanden med jonglering och dans bland annat. Folket var mycket annorlunda än de jag träffat tidigare. Man kände sig mer hemma. Men det är klart. Alla var ju socialister. :) Hoppas på att kunna hänga där mer. Vi träffade inte bara venezulaner utan folk från ryssland ,danmark och tyskland. Det var lina som kände en som kände en italiensk tjej som bodde där och ?drev? stället tillsammans med massa andra idella ungdomar. Stämningen var skön och det fanns ett bibliotek med massa intressanta böcker.

314172-56

Dit kommer vi återvända fler gånger. Det var massa folk där som gick på Centraluniversitet här i caracas. Centraluniversitetet är tydligen lite mer kulturellt, det finns fler sorters människor och framförallt; det existerar några former av subkulturer till skillnad från på USB där de flesta är rika skitungar som ser likadana ut.

 Men vi var tvungna att åka hem relativt tidigt eftersom vi inte ville betala för taxi och bussarna slutar gå vid 22. Det värsta med bo här ute är att det tar sån jävulskt lång tid att ta sig ner till stan. Igår tog det en och en halv timme dit och lika lång tid hem. Så mycket tid skulle man ju aldrig lägga på att resa i sverige. När vi väl kom hem var kajsa hemma från niklas och övertalade oss att följa med på en fest med Julian och Damian. Vi blev hämtade i en bil och åkte skitlångt. Efter halva resan upptäckte vi att killen som körde satt och drack samtidigt. Men så gjorde man tydligen här. Festen Var i ?ett fint område? sas det till oss. La Bonita. Jag var inte ett dugg imponerad. är trött på segregeringen. den äcklar mig.

314172-57

Ingen annan heller tydligen, dessutom var vi sjukt trötta hela bunten, så vid halv två blev vi hemskjutsade igen av samma kille.

Idag åkte jag till Parque del Este för att jogga. Tog ju typ en timme att komma dit. Men så är det ju söndag också. I parken var det jättemycket fol. Det fanns en stor scen och massa människor körde salsa aerobics och jag var såklart tvungen att åka hem. Sen sprang jag ett par varv men det var ruskigt varmt. (Det är nästan trettio grader i skuggan här). :På vägen hem köpte jag en underbart god isglass. Nu ska jag fixa lite sen ska Jag och Lina på en teater med en kille som vi träffade på ateneo popularigår. Det ska bli kul. Imorgon börjar skolan har jag hört. Men jag vet ingenting. :P
Besitos//Petra

Kommentarer
Postat av: Bortskämd

Neeej, inte sluta skriva helt! Du verkar sysselsätta dig för fullt - kommer du ens ha tid med skola sen? ;P

2007-09-16 @ 22:09:59
Postat av: kajsa

tur att de jag känner inte läser här ;)

2007-09-18 @ 05:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0